Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stwierdziłem, że mam dosć kobiet bo wymagają modeli do związku

Polecane posty

Gość rozi en
zazwyczaj te ladniejsze maja branie. jesli chcesz taka co nie ma brania to bedzie ona przecietna. ogolnie musisz zwrocic uwage na zachowanie- jesli panna wyglada jak wyglada ale "nosi sie" czyli glowa zadarta, wystrojona i nadeta to taka szuka kogos extra czyli np kasiastego lub modela i do takiej nie bij jesli nie zauwazysz zainteresowania juz na poczatku podrywu.

Gość gość
rozi en dziś jedna była w miare zainteresowana moją osobą ale miałem niską samoocenę bo się dziwiłem jakim cudem mogła się mną zainteresować taka 10/10 to nie możliwe :D

Gość gość
ale tam ta miała spore branie to wręcz nie możliwe żeby coś z tego było więc odpuściłem. Nie mam zbyt wygórowanych wymagań najbardziej chce przeciętna.

Gość gość
'Za każdym razem jak spotykam to wymaga modela a na żadne inne elementy nie patrzą' długo jeszcze będziesz powtarzać te bzdury i usprawiedliwiać się nimi?

Gość gość
bo to prawda za każdym razem chcą wyrzeźbionego i to bruneta z ciemną karnacją.

Gość gość
nie wiem gdzie szukać takiej kobiety która nie oczekuje modela

Gość gość
Araba dzikiego :)

Gość gość
długo będzie powtarzał to taki etatowy idiota kafeteryjny ma swoją niszę i nadaje

Gość rozi en
no wiec wychodzi na to ze Ty po prostu oceniasz siebie nisko. piszesz ze jedna byla zainteresowana ale miala branie wiec odpusciles. wiec uwazales sie dla niej za slaby. zle zrobiles. bylo kontynuowac znajomosc a nie z gory zakladac ze bedzie zle.

Gość gość
rozi en dziś a teraz to spotykam takie co oczekuje samych przystojniaków wyrzeźbionych ani na jedną nie można trafić która nie miała takich oczekiwań.

Gość gość
to jest istna masakra

Gość gość
teraz w ostatnim czasie dałem sobie siana z kobietami bo oczekiwania są zbyt wygórowane.

Gość rozi en
wiesz oprocz wygladu liczy sie tez zachowanie. musisz byc dla dziewcxyny mily, slodzic jej itp ale przy okazji pokazac ze jestes facetem. nie mozesz pipeszyc jak c***a, drzacym glosem. w pewnym momencie powinienes miec inne zdanie lub tez cos skrytykowac no wiesz to zalezy od sytuacji w jakiej sie znajdziecie.

Gość rozi en
a co do rzezby ciala to mozesz nad tym popracowac jesli jestes daleki do idealu. . nie musisz wygladac jak trener personalny ale jakas tam budowa powinna byc.

Gość gość
rozi en dziś to nie pomaga bo wiele razy tak robiłem

Gość gość
rozi en dziś rzeźba tu też nie pomoże

Gość rozi en
nie martw sie nie jestes jedynym singlem. ja tez jestem sama. wymagania mam spore ale nie wygorowane. i tez spotykam jakis dziwnych facetow. np ostatnio jeden chyba chcial sie dowartosciowac bo podbijal do mnie dlugo a potem gdy zaczelam go lubic i wogole z nim rozmawiac zniknal :D

Gość gość
można się załamać :(

Gość gość
Długo mnie tu nie było na kafe. Niestety kolega ma rację. Już na studiach dało się to wyraźnie odczuć. Co innego mówią co innego robią. Mówią że nie wymagają a co do czego przychodzi to dziwnym trafem kleją się zawsze do tych NAJatrakcyjniejszych kolesi w danym gronie. I te ładne i te brzydkie. Obłuda

Gość gość
prawda

Gość gość
zapamietajcie faceci to na cale zycie kobiety co innego mówią a co innego robią !!!!!!!!!!!

Gość gość
W drugą stronę tak samo, ja facetów też mam dość, każdy by tylko chciał mieć 'celebrytke' u boku.

Gość gość
To dymaj psa, jak masz problem. Poza tym, jak nie znasz tablicy Mendelejewa na pamięć, ani co najmniej budowy komórki, to nie masz szans u żadnej.