Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stwierdziłem, że mam dosć kobiet bo wymagają modeli do związku

Polecane posty

Gość gość

Za każdym razem jak spotykam to wymaga modela a na żadne inne elementy nie patrzą

Gość gość
Mnóstwo razy widziałem piękną dziewczynę i brzydkim gościem, chyba że jako facet się nie znam, sam miałem bardzo ładne byłe mimo że sam modelem nie jestem.

Gość gość
i co najlepsze chcą tylko z oceną 10/10 nic poniżej a inne detale to ich nie obchodzą.

Gość gość
Mają tak zbyt wygórowane wymagania, że szok to może przerażać

Gość gość
A niby czemu piekna ma sobie ogra brac? Bo Ty tak chcesz? Moze poszukaj sobie tez niezbyt pieknej laski.....no ale Ty pewnie chcialbys tylko super modelko-ksiezniczki. Ah ci faceci...wieczni marzyciele I frajerzy w jednym !!! Hahahha

Gość gość
A tam bzdury, kobiety są naiwne, uwierzą we wszystko, tylko musisz być przekonujący, jak szukasz żony to faktycznie masz przerąbane bo za mocno ci zależy, jak nie szukasz wogólę to zaczyna zależeć im, ot cała filozofia.

Gość gość
gość dziś mówię o wszystkich nawet te przecietne czy brzydkie. Nie mam oczekiwań wobec kobiet, że musi wyglądac jak modelka bo sam nie wyglądam na takim poziomie. Chce tylko normalną i ułożoną kobietę ale widocznie w dzisiejszym świecie nie może na taką trafić.

Gość gość
Tylko spójrz na każdą jedną, malują się, chodzą do fryzjera, wdzięczą się, mizdrzą tylko po to żeby się nam podobać. Facet to facet, wystarczy że się ogoli, mało się stara a zainteresowanie ma, wystarczy że jest facetem, nie musi być piękny.

Gość gość
gość dziś Bzdura kompletna musi się piździć niczym kobieta. Kobiety wymagają modeli do związku a innymi się w ogóle nie interesują.

Gość gość
księżniczki czekają na modela a potem płacz i zgrzyt na kafe hah

Gość gość
Do 00:39 racja nie musza I dlatego siedza na kafeterii I jecza na kobiety......oczywiscie sa singlami hahahahha

Gość gość
musi być piękny

Gość gość
To ja nie wiem co ty za kobiety znasz, ja widocznie znam inne. Z resztą niech się same wypowiedzą, ale widocznie nawet na forum nie masz zainteresowania, bo nikt nie lubi żali a juz zwłaszcza żalących się chłopów, ogarnij się, strzel browarka, zarzuć jakiś film czy zajmij się czymś, tylko nie idź do mamy pogadać, błagam.

Gość gość
każda jedna ma niewyobrażalne wymagania co do wyglądu.

Gość rozi en
ja chce przystojnego ale nie jakos wybitnie pieknego tylko zwyczajnie przystojnego. sama jestem ladna wiec dlaczego mam byc z brzydkim. wyglada na to ze bez makijazu tez wygladam dobrze bo faceci ogladaja sie za mna nawet na basenie wiec wiadomo za nie umalowana. mysle ze w skali 0-10 taki na 7 bylby idealny :)

Gość gość
Autorze ani ty piekny adonis,ani naprawde bogaty CO TY mozesz kobiecie zaproponowac ? chociaz bezpieczenstwo,zaradnosc ?

Gość gość
Mnie oceniają na 8 na 10 i tak to za mało jest dla kobiet. Chcą tylko facetów z oceną 10/10 tzw modeli, idealnych w każdym detalu.

Gość gość
Ja sobie z tym poradziłem :) Zająłem się modelarstwem i mam mnóstwo modeli. Modelki bardzo na nie lecą :classic_cool:

Gość gość
gość dziś To jak Seba ze Starogardu

Gość rozi en
8 na 10 to juz duzo. tylko wiesz zalezy co znaczy 8. jesli jestes wylansowanym chlopcem w rozowych rurkach i ocenialy cie najlepsze kolezanki to ta 8 nie jest wiarygodna. dziewczyny lubia facetow a nie dzastinow biberow.

Gość gość
rozi en dziś Mam 26 lat to jak mam wyglądać jak justin bieber co? wyglądam normalnie i nie chodze w rurkach.

Gość gość
bardziej oceniały mnie nieznajome :)

Gość gość
Problem w tym, że chcą tylko facetów z oceną 10/10 każdy detal idealny, wyrzeźbiony 7% tkanką tłuszczową, licówki za 30 000zł :)

Gość gość
dla jednej bedziesz ladny,dla innej brzydki..

Gość rozi en
bieber to bylo przenosnia. przyklad czego nie lubia. to powiedz do kogo jestes podobny tak mniej wiecej, to powiem ci czy jestes facetem, ktory sie podoba. no i kogo szukasz, jaka ma byc ta wymarzona?

Gość gość
Chcą tylko zasranych brunetów z ciemnej karnacji

Gość gość
rozi en dziś normalna nie modelka bo sam nie wyglądam na takim poziomie żeby takiej wymagać. Z drugiej strony nawet jakbym był pikny to też bym nigdy nie chciał takiego bo mają za duże branie.

Gość gość
Czy jest gdzieś kobieta która nie wymaga tego zasranego modela do związku? oczywiście dbam o siebie nawet bardziej niż wcześniej ale oczekiwania kobiet są zbyt wygórowane.