Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ile robicie porządki np. w szafie?

Polecane posty

Gość gość

jak to z tym u was jest? jak dbacie o swoje mieszkania, pokoje..czy są to wasze mieszkania czy wynajmujecie i mimo tego równie o nie dbacie? mam wrażenie, że ze mnie niezła bałaganiara jest, ale pewności nie mam..piorę pościel raz na miesiąc ;/ jestem brudasem?

tak:O szafki zwykłe w środku to raz na miesiąc lub dwa, niektóre nawet rok mogą czekać (z książkami albo jak za szybą jest coś ustawione, żeby stało:-p) z żywnością co 2 tygodnie pościel i ręczniki góra tydzień podłogę co tydzień - dwa tygodnie kabinę prysznicową raz na dwa zlewy co tydzień kuchenka itd. w kuchni raz na 2 tygodnie lodówka 4 - 6 razy na rok to czego, naprawdę używam to co parę dni (biurko, lapek) okna 4 razy w roku, wówczas też firanki i zasłony, chyba że już wcześniej się przykurzą.

Gość gość
serio?? noo to dobra, biorę się za siebie, tak myślałam, że coś ze mną nie tak, a w sumie zawsze ładnie pachnę, syfów na twarzy nie mam, zadbana skóra no wszystko.. ale właśnie nie sprzątam jakoś tak często bo pachnie i jest cholera jasna gołym okiem czyste.. ale może faktycznie czas zacząć bo mi się alergia na kurz włączyła

Gość gość
oj tam , akurat teraz jest wyprana, ale z miesiąc czekała..może odrobinkę dłużej ;P

Gość gość
ja sprzątam kiedy trzeba i nie wyznaczam sobie terminów hehe w szafie mam ubrania więc co tam niby jest do sprzątania, czasami kurze machnę :-D chusteczkami do mebli pościel jak uważam że należy zmienić, nie wiem co ile zmieniam :-) brokeninside87 to nie sprzątasz na bieżąco tylko zlew myjesz raz na tydzień :-D ja codziennie :-D

Gość gość
oj co to to nie, zawsze z moim wchodzimy do łóżka umyci, a twarz to juz w ogole podstawa

Gość gość
Co parę lat jak rzucę palenie. Mniejsze ubrania przekładam na mniej dostępne półki, a pod ręką te, w które się mieszczę.