Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy tez czujecie ze nikomu nie jesteście potrzebni.

Polecane posty

Gość gość

Czuje sie nie potrzebny, osoby ktorej oddalbym wszystko, przyjaciół nie mam, z rodzina tez zadki mam kontakt, nie mam pojęcia po co się wogóle urodzilem a mam juz 33 wiosny. Wiem ze moje zycie jest jedna wielka porazka.

Gość gość
bo to byla pomylka,

Gość gość
Czuje się potrzebna dla mojego Psa i dla Boga. Pies jest moimznakiemod Boga, że miłość istnieje :-)

Gość gość
nie mam nic przeciwko psom, ale mi chodzilo o ludzi, wiem ze Bóg istnieje ale we wszystko inne juz nie wierze lacznie w samego siebie

a ja zrobiłam sobie plan działania na dziś i mam 13 punktów nie mam czasu czuć się niepotrzebną...

Gość gość
gggb szmatławcu po co zakladasz takie durne tematy ?

Gość gość
To nie jest tak ze ja sie czuje tylko dzis nie potrzebny, tak juz czuje pare lat, a od nowego roku coraz bardziej mnie to przytlacza,

Gość gość
jesteś potrzebny Najświętszej Maryi , gdyż ona szuka takich rycerzy którzy nie boją się ubóstwa ani obelg ateistów , którzy są gotowi aby przyjąć od Niej zadania ratowania zagubionych i osamotnionych . Którzy chcą przyjąć w serce nadmiar Jej białej miłości , co jest warunkiem przetrwania w tym okrutnym i niesprawiedliwym świecie. ( Zaufajcie Maryi PDF).