Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mundurek

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny zastanawiam się nad wyborem szkoły dla córki. W jednej nosi się mundurki szkolne a w drugiej nie. Jak na razie jestem bardziej za tą pierwszą ale sama nie wiem czy to nie będzie jej ograniczało w wyrażaniu własnej osobowości. A wy jakie macie w tej kwestii doświadczenia z własnymi dziećmi ?

Gość gość
ja jestem z tego pokolenia gdzie wszyscy nosili fartuszki i jakos nikt nie mial problemu z wyrazaniem swojej osobowosci - osobowosciami bylismy poza szkola , w szkole przedewszystkim uczniami

Gość gość
Ja bylam zawsze przeciwna mundurkom i nie poslalabym dziecka do szkoly z mundurkami

Gość gość
gość dziś Ja bylam zawsze przeciwna mundurkom i nie poslalabym dziecka do szkoly z mundurkami O mialas na mysli w mundurku a nie z mundurkiem:D:P

Gość gość
Ja chodziłam do liceum mundurowego. Co prawda sama je wybrałam. Nie odnoszę wrażenia, by ktokolwiek z klasy miał przez to ograniczony wyraz osobowości. Każdy był sobą, wyrażał się poprzez relacje i zachowanie. I naprawdę była różnorodność.

Gość gość
ja jestem przeciw mundurkom.... jakoś mi sie nie podobają.

Gość gość
głupim ludziom się nie podobają lepsza przecież rewia gołych brzuchów z kolczykami i dresów Nike

Gość gość
oj kobieto ile w tobie jadu... dla ciebie cos jest albo białe albo czarne. mam dzieci w wieku szkolnym i nikt z gołym brzuchem nie chodzi.

Gość gość
nie podobają sie mundurki, bez sensu jako wszystkie dzieci wyglądają tak samo.

Gość gość
mieszkam w UK i tu wszystkie dzieci do 18go roku życia chodzą w mundurkach - nie ma pokazówy kto ma droższe buty czy markowe ciuchy

Gość gość
A dla mnie mundurki to świetna rzecz bo mniej widać które dziecko jest biedniejsze i przez to nie ma na tym punkcie aż takiej dyskryminacji. Swoją osobowość a raczej nie wiem swój styl mogą wyrażać np. przez plecak. To też zależy od tego jakie to są mundurki. Czy szare i smutne których nie chce się zakładać czy jakoś fajnie pomyślane. U mojej córki te drugie zaprojektowało Hero Collection www.hero-collection.com.pl i są wesołe.