Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Charleroi zamordowano szefa ochrony elektrowni atomowej i skradziono kody dost

Polecane posty

Gość gość
Prędzej czy później i tak tam wejdą .Powoli muslimy opanuja Europę,ciekawe co wtedy powiedzą lewaki,czy w ogóle będą mogli coś powiedzieć! Europa jest na straconej pozycji.Chcieliście multi - kulti to będziecie mieć!Podziękujcie makreli, tusku i tej całej klice co rządzi eurokołchozem!

Gość gość
trzeba zrobić zbiórke na kolorowa krede ,bo inaczej co mozemy zrobic tam nikt nic nie rozumie:(

Gość gość
wystarczy że szefem ochrony elektrowni atomowej będzie jakiś muslim (a w multikulti francji jest to bardzo prawdopodobne) który pozwoli wejść pobratymcom z ładunkami wybuchowymi i tragedia gotowa

Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Żebram i proszę o kasę! Zbieram na chleb! Przelej mi 5 zł na to konto bankowe: 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję!

Gość gość
też jestem w strasznym dołku nawet swiąt nie mam szkoda ze nie wpadłam na taki pomysł:D