Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sygnały faceta ....

Polecane posty

Gość gość

jakie sygnaly wysylaja faceci jak podoba im sie kolezanka z pracy lub jakas inna dziewczyna ..... kolego ostatnio swoja dlonia dotknąl mojej musnal tez moje ucho i klepnąl mnie w tyłek a i powiedzial ze jestem calkiem inna kobieta moze byc zainteresowany .....

Szanująca się kobieta nie daje klepać się po tyłku obcemu kolesiowi. Tyle w temacie.

Gość gość
A ja jak poznałam mojego meza to w życiu bym nie pomyślała ze z tego wyjdzie ślub i on na pewno tez. Nie powiem, jak wpadlam na niego obok klubu gdy otwierał drzwi od sportowego auta. Taki przystojny młody( 25 lat) w skórzanej kurtce pamiętam był, to mnie zatkało. Ale ten nie miał zamiaru na uprzejmości. Zostalam obrażona ze nie patrzę jak laze ( chyba tak to leciało). W ogóle to był poirytowany jakiś. Pamiętam ze nazwalam go kretynem, aroganckim dupkiem. Cały wieczór miałam zawalony i zepsuty wręcz wredny chumor. Juz przestał mi się podobać ( co wmówiłam sobie w złości) tylko mnie wkurzał. No i za jakieś dwa tygodnie znów w tym klubie się spotkaliśmy. Ja swietowałam z koleżankami swoje 19 urodziny a on pil z kolegami? nie wiem z jakimiś facetami i obok niego siedziała zjawiskowa dziewczyna w takiej sukience, że spokojnie mogłaby jej nie mieć bo mniej nago wyglądałaby bez niej. No i ten zauważył mnie i podszedł pamiętam jego tekst. Leciał jakoś tak czy dziś tez wpakowałam się na kogoś i ze chyba potrzebuje ochroniarza który by mnie pilnował. Rozjuszył mnie tym. Nie chce mi się pisać dalej ale wiesz ze nie zawsze te sygnały świadczą o tym ze on jest nami zainteresowany jako ''on'' a nie jako tylko ''facet''. Wiesz co mam na myśli.