Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dobrym człowiekiem dlatego całe życie będę sam

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny lecą tylko na tych złych. Kryminalistów, ćpunów i złodziei, którzy biegają ze swoimi "dobrymi chłopakami" po mieście na włamania, kradzieże i rozboje. A normalny facet, który ma poukładane w głowie jest w oczach kobiet nudny i nieatrakcyjny.

Gość gość
Niestety tak jest i musisz sie z tym pogodzic.

Gość gość
Nic podobnego ja swojego męża pokochałam za to właśnie że jest b.dobrym człowiekiem

nie prawda, ja też jestem dobrym człowiekiem. Nie piję, nie palę, nie ćpam, chce założyć rodzinę, nie chodzę na qrwy, mam kasę, nie jestem rozrzutny, chce mieć jedną jedyną żonę i dwójkę (conajmniej) dzieci, jestem Katolikiem - a żadna mi nie oferowała małżeństwa ani związku...

Gość gość
Ale ty Michał wcale nie jesteś taki fajny pamiętam jak wyzywałeś dziewczyny które rozpoczeły życie seksualne kompletny brak szacunku do kobiety prawdziwy facet to ty nie jesteś.

no po prostu, żadna mi nigdy nie powiedziała, że chciała by mieć ze mną rodzinę (dom, dzieci, psa/kota), samochód w garażu itd.

Gość gość
16:43 Więc z takim podejściem do życia nie zanosi się na to byś poznał jakąś dziewczyne a poza tym co to znaczy że nie są prawdziwe kobiety ty już je obrażasz 100% facet nigdy kobiety nie obrazi a ty taki nie jesteś.

Gość gość
gość dziś Dla niego męskość, to danie po mordzie, a nie szacunek do drugiego człowieka. Taki wierzący, a gardzi bliźnim na każdym kroku...

Gość gość
Michał121212 dziś To nie są wymagania, tylko dzielenie ludzi na lepszych i gorszych.

Gość gość
Michał wiec sam dokonałeś wyboru.

Gość gość
Michał121212 dziś Ty pewnie dałbyś po mordzie, bo zupa była za słona.

16:50 rozumiem, że ty nie dokonujesz selekcji kto się nadaje, a kto nie? W takim razie masz obowiązek stukać się z każdym facetem, który tego od ciebie chce i nawet nie waż się im odmawiać bo cię posądzę o dzielenie ludzi na lepszych i gorszych! 16:51 nie bije się idioto matki swoich dzieci

Gość gość
Michał121212 dziś Synku, ty poważnie nie rozumiesz? Dla ciebie na porządku dziennym jest brak szacunku i obrażanie kobiet, które nie są dziewicami? Obrażasz kobietę, której wedle twojej hierarchii wartości największym przewinieniem jest uprawianie seksu (zapewne jest gorsza, niż mordercy i gwałciciele :D) ? Pytasz swojej lekarki, czy była dziewicą przed ślubem? Jeśli nie, to znaczy, że leczy cię największe ścierwo, jakie według ciebie może istnieć i nieważne, że może kiedyś będzie ratować twoje dziecko. Może jak dorośniesz, to się dowiesz, że o człowieku nie świadczy jakaś błonka, tylko jego całe życie.

Gość gość
Do 16:54 ty potrafisz tylko obrażać kobiety i jeżeli ktoś ma inne zdanie od ciebie to znaczy że się puszcza naprawdę będzie lepiej jak zostaniesz sam.

Gość gość
Nie zawsze dobry człowiek będzie sam. Z tego widzę taki dobry facet będzie wspaniałym wyjściem awaryjnym, kiedy to panna zostanie kopnięta w dupę przez swojego jebakę i zostawiona sama z bachorem. Wtedy zaczynają spotykać się z takimi facetami na których nawet by nie splunęły przechodząc obok na ulicy. Osobiście sam tego doświadczyłem kiedy to znajoma zaciążyła z takim ruchaczem i na siłę próbowała okręcić mnie sobie wokół palca tylko po to by znaleźć jelenia który będzie utrzymywał ją i jej zgniły owoc chorej miłości do patologii.

Gość gość
A ja jestem po srodku srodak ani w jedna ani w drugo kobiety leca co prawda na moje pieniadzeale ja wole psa od kobiety

Gość gość
Michał121212 dziś Chyba w twoim świecie. Poza tym, zamiast zajmować się błonkami obcych ludzi,lepiej byś zainwestował w taką grubą książkę, która nazywa się słownik.

Gość gość
Więc jesteś przypadek beznadziejny nic nie zrozumiełeś i samotność masz jak w banku

Gość gość
Michał121212 dziś Pytanie twojego życia - czy sam jesteś prawiczkiem, czy standardowo przerżnąłeś pół miasta, a chcesz dziewicy, zaglądasz innym do łóżka i wyzywasz kobiety za to, że istnieją? Jak skończysz podstawówkę, to się dowiesz, że człowiek, to coś więcej niż błona dziewicza.

Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Żebram i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki! Przelej mi choćby i nawet te 5 zł na to konto bankowe: 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję!

Gość Michał121212
Jestem prawiczkiem i oby tak zostalo do slubu. :)

Gość gość
Michał121212 dziś Nie lepiej do śmierci? :D

Gość Michał121212
Nie, najlepiej do slubu. :)

Gość gość
Ale Michał, ślubu nie będzie

Gość gość
nie wystarczy być dobrym człowiekiem, trzeba być też obrotnym człowiekiem który potrafi odnaleźć się w każdej sytuacji, to świadczy o inteligencji