Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoria12309

Zdrada

Polecane posty

Gość Wiktoria12309

Sama juz nie wiem co mam robic, czy to ja jestem nienormalna czy moj partner. Bylismy rok ze soba i w koncu postanowilam sie rozstac z Norbertem, nie kontaktowalismy sie przez 3 tygodnie i po 3 tygodniach przespalam sie z kims innym. Od tego momentu dopiero po roku czasu znow wrocilismy do siebie tworzac cos nowego. Na poczatku tylko pisalismy, codziennie i dowiedzialam sie ze spotyka sie z inna dziewczyna i nawet zrobil jej malinke, obeszlo mu to jakos bo stwierdzilam ze nie bylismy razem wiec mogl robic co chce. Ta sytuacja pokazala mi jednak ze powrocily uczucia i chce z nim byc. Zaczelismy budowac zwiazek, dodam tylko ze na odleglosc. Byla jakas klotnia przez ktora ja nie odzywalam sie 3 dni. Gdy w koncu zaczelismy rozmawiac wyszlo na jaw ze pisal i dzwonil do innej zeby sie z nim spotkala. Ta jednak go olala. Nigdy by mi sie do tego nie przyznal ale zobaczylam w usunietych zdjeciach screeny rozmowy. Plakalam przy nim widzial ze cierpie. Tlumaczyl sie ze " i tak bym do niej nie poszedl" Wybaczylam. Za pare tygodni byla znow klotnia. Znow przestalam sie odzywac, w koncu gdy odebralam od niego telefon dowiedzialam sie ze znow pisal do innej. Znalazl ja na tinderze. Zapraszal na "sniadanie i kolacje" . Mamy razem zdjecie na fb i ta dziewczyna spytala go kim jestem, odpowiedzial ze "siostra cioteczna" Dodam ze ta tez go olala i nie przyszla. Mi tlumaczyl ze i tak nie chcial sie z nia spotkac. W rozmowie prosil 5 razy zeby przyszla.. Wybaczylam.. Wszystko tlumaczy tym ze ja go zdradzilam to jest jego wytlumaczenie gdzie wtedy miedzy nami bylo zero kontaktu i oboje wiedzielismy ze dlugo juz nie bedziemy razem i ze to zakonczymy. Norbert czasami potrafi mi powedziec ze mam gruba d**e fu albo ze milion lasek na ulicy jest lepszych ode mnie a jak komus sie spodobam to mowi ze tylko i wylacznie chca mnie "w******c". Bylismy razem az do dzis gdy na jego profilu zobaczylam ze zaczepil jakas dziewczyne, na poczatku klamal ze to kolega a pozniej sie przyzna. Nie mam sily juz wybaczac i na prawde nie wiem czy to ze mna jest cos nie tak czy on na prawde wali mnie fchu*

Olej faceta, bo to nie ma przyszłości. Po prostu.

Gość gość
Ale ja zrozumiałam, ze spałaś z innym facetem nie będąc już z Norbertem, dobrze zrozumiałam? Jeśli tak, to nie byłą to zdrada, bo NIE byliście już razem. I odpuść go sobie, facet szuka innej, zapewne po to żeby Ci 'odpłacić', że inne są ładniejsze? Koles ma kompleksy, zakończ to i odetchnij, poszukaj normalnego.

Gość gość
on po prostu sobie i mi tak tlumaczy ze to zdrada

Gość gość
Tylko zdrada kontrolowana w obecnośc***artnera. Lub wymiana partnerów. Reszta to ohyda i rozstanie.

Gość gość
dziś To am koleś problem,bo to NIE była zdrada, skoro nie byliście razem. JAk możesz kogoś zdradzić nie będąc w związku? Kopnij go w d**e, bo koleś ma jakies problemy i pewnie masę kompleksów.