Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka zakochana

Brak przyjemności

Polecane posty

Gość Malutka zakochana

Od razu chcę zaznaczyć, że to nie jest prowo :/ Jest trochę podobnych tematów, ale potrzebuję indywidualnego podejścia. Mam 17 lat, jestem dziewicą i mały problem. Chodzi o to, że nie odczuwam przyjemności z pieszczot, mówię tu o masturbacji. Czuję ból, kompletnie żadnej satysfakcji. Mojego chłopaka znam niecały rok, od trzech miesięcy jesteśmy razem, mamy podobne temperamenty, rozmawiamy ze sobą o naszych fantazjach i wiem, że niedługo będzie dążył może nie tyle do stosunku, co do pieszczot. Boję się tego, bo wiem, że ze mną, z moim ciałem coś jest nie tak, nie chciałam mu nic mówić, obawiałam się reakcji, tego co sobie pomyśli. Zakochaliśmy się od pierwszego wejrzenia, długo czekaliśmy ze związkiem, kocham go bardzo, tylko nie wiem, czy mogę coś zrobić? Czy to fakt, że nie współżyłam powoduje takie problemy? Czy któraś z was też nic nie czuje? Mam wielkie marzenia, wyobrażenia, wiele rzeczy chciałabym wypróbować kiedyś w łóżku, ale boję się jak cholera... Błagam, bez hejtów i żartów, darujcie sobie :)

Gość Malutka zakochana
Ludzie, nie ma tu nikogo z podobnym problemem? :(

Gość gość
W takim razie lepiej jeszcze poczekaj z seksem. Widocznie twoje cialo nie jest jeszcze gotowe. Daj sobie rok-dwa. Kazdy czlowiek jest inny. Sluchaj swojego ciala i mozgu i niczego nie wymuszaj ani nie rozb na sile.