Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta moze udowodnic, ze nie jest przedmiotem tylko przez samotnosc

Polecane posty

Gość gość

mezczyzni traktuja kobiete jak toalete, obiekt do zaspokojenia potrzeb, krowe na pastwisku. Mozna zachowac dume tylko zostajac samotna.

Gość gość
no i nawet nikt nie odpisze nawet nikt nie obrazi ze jaka glupia niezalezna, feministka i wszystko co najgorsze i penisa jej brakuje?

Gość gość
nawet nikt nie zbluzga :( fajniej pisac pod tematami ze niedziewice to d***** a dziewice to tez d***** bo nie daja.

Gość gość
zobaczymy jak sobie dasz radę gdy wybuchnie wojna

Gość gość
powialo groza alee.. jak ty dasz sobie rade? kazdy oberwie :)

Nie wiadomo kogo zbluzgać.Uogólniasz pisząc o sobie, p********z bzdury i jeszcze liczysz, skamląc o uwagę, że ktoś się z tobą utożsami. Przegrałaś czymkolwiek jesteś, kobieta, feministką, półfacetem.. 🖐️

Gość gość
bo ty tak mowisz? co za typowa wyzszosc gosci z tego forum :d malo mnie to obchodzi, ze wedlug kogos przegralam, szacunek do siebie jest dla mnie wazniejszy. Nie jestem przedmiotem. Jakby wybuchla wojna i jakis muslim by mnie tak probowal potraktowac to zawsze moge sobie strzelic w glowe, martwe cialo moga sobie nekrofile wykorzystac bo juz o tym nie bede wiedziala.

Gość gość
To jest mowa nienawiści i szerzenie kłamstw pod adresem kobiet, zgłaszam post na policje.