Ironiczna Mysz Kuku Official 0 Napisano Marzec 26, 2016 [...] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 Witaj podszycie aaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 pokazesz penisa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 *podszywie, smartfon zawsze wie lepiej :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 siemasz Czesiek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz Kuku Official 0 Napisano Marzec 26, 2016 Post prywatny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 piszesz felietony zamiast artykułów i chodzisz do lokali zamiast do kawiarni? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz Kuku Official 0 Napisano Marzec 26, 2016 Post prywatny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 Czesiu a czemu Ty się podszywasz sam pod siebie jako Ironiczna_Mysz Kuku Official? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz Kuku Official 0 Napisano Marzec 26, 2016 Jesteś psychicznym, skończonym, śmierdzącym, durnym DEBILEM ! ! ! ! ! ! ! ! Karaluch by lepiej zrozumiał ! ! ! ! ! ! ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dagmara Kukawska Napisano Marzec 26, 2016 Skończ te żarty podszywie ! Właśnie dostałam wiadomość na moim prywatnym FB, że znowu zarejestrowałeś sobie nick !!!! Koniec! Nie piszę na Kafeterii z niebieskiego nicku od lutego 2016 bo mi usunęli konto. Nie skasowałam sobie żadnego felietonu, podszyw chce mnie upokorzyć! Co prawda opublikuję post na blogu, ale nie w sprawie nowego nicku, bo takowego nie posiadam i nie zamierzam, ale będzie o podszywach! Wasz kres już nadchodzi! Będziecie mnie jeszcze przepraszać! A moderacja odpowie za moje samobójstwo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach