Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilija 88

czy ktoras z was byla w trojkacie

Polecane posty

Gość lilija 88

Mój kochanek mi to zaproponował czy zrobimy to z jego kumplem. Nie wiem czy się zgodzić. Chciałabym no ale sama nie wiem . Macie dziewczyny doświadczenia w tej dziedzinie fajne to jest?

Gość gość
Ja miałam z chłopakiem i dwoma kolegami. Ważne jest wcześniej określić przebieg takiej zabawy. Nie wchodziło w grę seks analny. Chłopak pilnował cały przebieg i jako ostatni kończył w środku z obfitym wtryskiem bez gumy. Mamy problem miałam się rozebrać przed nimi pomimo że oni byli już nago. Chłopak pieszcząc mnie rozbierał całując cipkę bym była mokra i nie wchodzili na sucho bo wtedy poobcierali by w środku. Życzę Ci dobrego seks powinnaś być w pełni wyluzowana wtedy masz pełną satysfakcję.

witam cie słodka powiem tak jest to napewno miłe jeśli nie zrobią z cipki twojej donicy bo wtedy to bedzie bolało jeden facet posówa cię ale ty już siły nie masz a jeszcze drugi czeka

Gość gość
19.55 ja miałam wymianę z inną parą i troszkę się zraziłam bo natrafiłam na małą brutalność. Kochanek bezceremonialnie wbił się analnie i na szczęście szybko miał wtrysk nie robiąc mi długo ból. Mąż był delikatny do kochanki i doprowadził ją do szalonego orgazmu jakiego wcześniej nigdy nie miała ze swoim partnerem.Chciala się umówić od razu na kolejne spotkanie lecz powiedziałam że się zdzwonimy. Nie mam ochoty na seks z brutalne. Ale podobał mi się seks męża z kochanką.

Gość gość
jak dwóch facetów nakłoni do seksu dziewczynę tylko po to żeby sobie dogodzić, to współczucie. Ale jak nakłoni po to żeby jej dogodzić to może być super. Ja nie mogę powiedzieć, żebym zgodziła się wprost na seks z dwoma, ale zgodziłam się na sytuację która bardzo to uprawdopodabniała - prywatny, domowy masaż przez masażystę z zaprzyjaźnionego zakładu, zaproponował, że najlepiej będzie jak przyjdzie z asystentem. Zrobili mi tak wyjątkowe zabiegi, nie wiem kiedy rozpoczą się seks a kiedy skończył masaż. W każdym razie trwało to tak długo, że poczułam się niezwykle swobodnie - nago w ich towarzystwie, sama zaproponowałam, żeby nie byli tacy służbowi i oficjalni.

Gość gość
Trójkąt bez seksu analnego to jakieś nieporozumienie. Nie po to co drugi wieczór podczas seksu z mężem wkładam sobie w tyłek dildo aby podczas prawdziwego trójkąta ten drugi stał i czekał na swoją kolej. Jak nie lubisz anala i podwójnej penetracji to taki trójkąt to strata czasu. Zanim poznałam męża miałam chłopaka, który namówił mnie na taki seks w klubie ale wtedy nie lubiłam anala no i seks był podniecający ale to nie było nic niezwykłego fizycznie. Teraz jak sobie pomyślę, że mąż by chciał trójkąt to się podniecam bo wiem, że to by była wspaniała kanapeczka.