Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonaLisaaa

Facetom zależy TYLKO na wyglądzie

Polecane posty

Gość MonaLisaaa

i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej. Jak mężczyźnie spodoba się kobieta to wszystkie jej wady z początku nie do zaakceptowania jest sobie w stanie przetłumaczyć. Widzę to na przykładzie swoich znajomych, przyjaciół. A jak już nie chodzi o wygląd to o szukanie sobie służacej. Może to zbyt jednoznacznie brzmiące słowo, ale generalnie chodzi o to by mu prała, sprzątała i potrafiła cokolwiek ugotować.

Gość gość
a wy to co nie wymagacie? same macie zbyt wygórowane wymagania co do wyglądu faceta i musi wyglądać niczym model.

Gość gość
Na pewno nie tylko na wyglądzie, ale zapewne jest to kryterium nr 1.

Nie wiem co Cię dziwi? Każdy na początku zwraca uwagę na wygląd.

Gość Te mona Liiza
A ty taka brzydka czy flejtuch i gotować nie umiesz że żaden cię nie chce ?

Gość Michał121212
Jezeli nie pierze nie gotuje i nie sprzata to moze miec d**e ze zlota i nawet byc dziewica, a jej nie bede chcial.

Gość gość
u was to na 1 miejscu jest wygląd! Oczekujecie tylko modeli

Gość MonaLisaaa
Nie zgodzę się co do tego, że to kobieta potrzebuje modela. Szkoda tego komentować, wystarczy spojrzeć na co drugą parę na ulicy. Ja bardzo dobrze gotuje, ze sprzątaniem nie mam problemów, ale chyba jestem mało atrakcyjna i stąd taki temat. Widzę po swoich mniej "ogarniętych" koleżankach, że ładna buźka i facet już i ich tępotę jest w stanie wybaczyć. Brak ambicji i dwie lewe ręce do pracy zawodowej. Tak, boli mnie to. Użyjcie sobie na mnie.

Gość gość
MonaLisaaa dziś koleżanki mają modeli jak to wytłumaczysz? oczekiwania przystojny albo mega przystojny?

Gość gość
Ani z niego zadnen piekny facet,ani naprawde bogaty,ani pieknie zbudowany,do tego len,niezbyt zaradny,cham burak...wiec co on moze zaproponowac kobiecie?

Gość gość
NIC nie OSZPECA czlowieka bardziej niz BRZYDKI charakter... Dobry zegarek,drogie ciuchy,dobre auto nie zamaza twojego brzydkiego,zlosliwego charakteru...

Gość gość
Przeciez sa osoby "brzydkie" otyle ktore maja dzieci,maja rodzine,meza,tu tak naprawde o cos calkiem innego chodzi niz wyglad. Poza tym sa rozne gusta,dla jednego ktos jest brzydki,dla innego ladny, jednemu podoba sie kolor niebieski,drugiemu zielony, jednemu podoba sie roza czerwona innemu biala itp..