Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monwa

Odchudzanie optymalne

Polecane posty

Żywienie optymalne jako sposob na zrzucenie zbędnych kilogramów i sposob życia bedac sytym

Kiedyś stosowałam żywienie/ dietę optymalną wraz z moim facetem aby go odchudzić , efekty były spektakularne on chudł nawet po ok 1 kg na dobę! Ja wówczas miałam niewielką nadwagę ale chudłam rownież choć mi nie zależało.wiadomo ze przy niskiej wadze traci sie kg wolniej niz grubasom. Jedliśmy do smsa, super smacznie i kg leciały same. Miło wspominam te czasy. Choć juz nie jesteśmy razem, teraz po 14 latach chce wrócić do takiego żywienia, po ciazy mam pare kg za duzo . Stosowałam rozne diety i ciagle byłam głodna , musiałam jesc to czego nie lubie..

Przypominałam sobie o diecie dr Kwaśniewskiego i o tym cudownym czasie gdy jadłam do woli bez stresu ze przytyje wręcz przeciwnie chudłam w oczach . A przy tym prawie całkowicie wyleczyłam moją łuszczycę . O tej diecie przed Laty dowiedziałam sie od mojego weterynarza ktory leczył moje konie, był mega tęgi i schorowany, przez dłuższy czas sie leczył i nagle przyjechał na wizytę - super fit facet, szczupły , gibki, bez oznak chorób , byliśmy w szoku! Opowiedział nam o diecie dr Kwaśniewskiego i tak sie u nas zaczęło ?

Od 2 mies stosuje tę dietę , mam nadzieje ze znajdą się jakieś pozytywne optymalne osoby ktore chcą ze mną tutaj kontynuować swoją przygodę odchudzająco/ uzdrawiającą. Mam nadzieje na dzielenie sie opty- przepisami ,swoim dziennym menu, spadkiem wagi lub tyciem

Gość gość
Dieta to jedno ale nie wolno zapominac również o tym jak wazna jest aktywność fizyczna. Osobiscie odkad regularnie trenuje nie musze martwic się sylwetke, oczywiście zdrowo się odzywiam ale nie stosuje specjalnych ograniczen. Dodatkowo, wspomagam się spalaczami z http://www.elitesportfood.pl/#start