Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćEdit

Co mogę dla niego zrobić?

Polecane posty

Gość gośćEdit

Mam 19lat, mój chłopak 22. On jest znacznie bardziej doświadczony, bo miał kilka dziewczyn, dla mnie jest pierwszym partnerem seksualnym. Nasze zabawy narazie wyglądają jak bardzo długa gra wstępna, bo robimy to (jeszcze) bez penetracji, np. kochamy się oralnie lub "robótki ręczne". Moja błona dziewicza była dość gruba, ale udało się ją przebić palcami, ale do sedna, bardzo go kocham i chcę zacząć bardziej robić coś "od siebie" dla niego, bo najczęściej on działa, dając mi mnóstwo przyjemności, ja jemu jedynie robię loda... Jedyne co mi powiedział to tyle, że lubi pieszczoty szyi, więc od czasu do czasu całuję go w nią lub liżę. W związku z tym mam pytanie co mogę zrobić żeby był zadowolony w łóżku? Moje doświadczenie jest praktycznie zerowe, a chciałabym go jakoś miło zaskoczyć. Wiem, że brzmi to banalnie i śmiesznie, ale może macie jakieś sprawdzone pomysły ;)

Gość gość
Postaw mu parującego klotzka na klatę

Próbuj i patrz na reakcję. Ucz się jego ciała. Sama dojdź do tego, co jest dla niego przyjemne. Takie odkrywanie to fajna zabawa. Nie ma jednej recepty na dawanie przyjemnośc***artnerowi.

Gość gośćEdit
No dobrze, ale jakieś przykłady? Zawsze myślałam, że kobiecie jest znacznie łatwiej sprawić przyjemność, a facetowi już nie jest tak prosto pomijając pieszczoty penisa. Kobieta ma mnóstwo punktów erogennych: szyja, piersi itd., uwielbiam jego dotyk w każdej postaci, ale jego już drażni i łaskocze kiedy dotykam go w dolnych partiach pleców lub gdy głaszczę go po karku...

Gość gość
To prawda co piszesz wyzej. Kobieta to jeden wielki punkt erogenny natomiast facet ma tylko penisa. Z doswiadczenia wiem, ze facet nie musi byc pieszczony jak kobiety. Nam wystarczy pieszczenie kobiety i jej satysfakcja. Dam reke uciac ze Twoj facet jest podniecony jak widzi ze dobrze Ci robi.

Gość gość
Kazdy czlowiek lubi inny dotyk, jeden ugniatanie, inny glaskanie, jeden tylko palcami, inny cala dlonia, a inny drapanie. Skoro drazni go glaskanie, to zmodyfikuj je troche, zafunduj mu erotyczny masaz przed lodem. Zobacz czy on dziala bardziej na widok czy bardziej na bliskosc i np. oral rob w takiej pozycji by jak najbardziej go podniecic. A moze woli 69. Kombinuj

Gość gośćEdit
No fakt, jego ręce zawsze wędrują po całym moim ciele, a jak tylko zacznę głośniej oddychać to czuję jak bardzo się stara, dlatego chciałabym też dawać mu więcej od siebie... Nawet jak jestem blisko to on już jest twardy i podoba mi się to, jednak nie chcę być egoistką i ograniczać się tylko do robienia loda... dlatego myślałam, że muszę wiedzieć więcej na temat co faceci lubią :)

Gość gość
Juz Ci wyjaśniono, ze nie ma czegos takiego "co faceci lubia" bo mezczyzni sa rozni. Tak samo kobiety. Sa tacy co lubia wsadzanie im palca do tylka, i co chcesz sie przekonac czy Twoj tez? :D

Gość gość
Jak już robisz loda mu to i jajka mu wylisz i ssij je...