Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _amelia

Mój chłopak ma dość moich byłych

Polecane posty

Gość _amelia

Cześć, Mam chłopaka od ponad połowy roku, wszystko jest jak najbardziej ok.. ciężko znaleźć element, który byłby zły... ja go kocham bardzo i mam uczucie, że on mnie też. On zaakceptował moją nie tak bardzo złą przeszłość.. (jest moim 5 partnerem), a ja jego (jestem jego 2 dziewczyną). Niestety często się zdarza tak, że wychodzą gdzieś pojawia się kontekst moich byłych i zawsze, gdy natrafimy razem na jednego z nich widzę, jak ulatuje z niego para na cały dzień i robi się grymaśny. Zawsze gdy wracamy po takim zajściu do domu, zanurza się w książce i prawie nigdy ze sobą nie rozmawiamy. Mam wrażenie, że wiedza (której jak sam mi powiedział mieć nie chce) z kim ja wcześniej spotykałam i spałam działa na niego bardzo destrukcyjnie. Czy to normalne? Czy wychodzi z niego, że jest zwykłą cipą? Czy miałyście podobne doświadczenia?

Gość gość
A jak często?

Gość gość
Ja miałam taką sytuacje... zdarzyło się tak kilka razy i chłopak się na mnie oburzał, że zabieram go tylko w miejsca, by tylko spotkać się ze swoimi byłymi facetami... Po jego uwadze, byłam bardziej ostrożna i zanim szliśmy gdzieś na impreze sprawdzałam liste obecnych, zaproszonych n fb i jeżeli znalazłam tam swojego byłego, to mu o tym mówiłam.. to ten idiota wtedy czepiał się, że interesuje się swoimi byłymi bardziej niż nim ... w efekcie nazwał mnie ku...wą i mnie zostawił

Gość gość
fajnie, ze czyta. A co do pozostałych kwestii to dorośnijcie- ty nie kłap mordą wszystkiego o wszystkich z którymi spałaś, a ten twój mały zakompleksiony chłopaczek niech już tak nad soba nie płacze

Gość gość
Pochwal go, ze jest cudownym kochankiem i powiedz, że tamte zwiazki sie skonczyly, bo to nie było to i że chciałabyś być tylko z nim.

Gość gość
A sobie nie wyrzucaj, że miałaś 5 chłopaków, ani to dużo, ani mało i nikomu nie wolno Cię oceniać źle, a zwłaszcza samej sobie. Mialaś związki i tyle.

Gość _amelia
Takich sytuacji było możę 10-15 przez około rok ciężko to oszacować.. i co jest chyba kluczowe za każdym razem był inny facet.. ale nie to że z każdym z nich spałam przecież... albo się kiedyś spotykaliśmy, ale to nie było to.. albo się kiedyś całowaliśmy po pijaku albo to faktycznie był mój były facet... Ostatnio mój obecny rzucił mi taką aluzje, że mi chyba nie do końca wierzy, że spałam tylko z 4 facetami przed nim!!! Czy to jest oczernianie? Bo brak zaufania to na pewno...

Gość gość
Ile wy macie lat? 15? Gosc ma kompleksy z ktorymi sobie nie radzi a stad juz tylko kilka krokow do sledzenia i zamykania w piwnicy. Idealne zadatki na swira

Gość gość
To brak zaufania, 10-15 razy to dość dużo, więcej niż raz w miesiącu., ale dojrzały facet by tak kobiecie nie powiedział, więc widać, ze ma kompleksy. Powiedz mu, że Ci przykro, że Ci nie ufa i że nie ma podstaw do tego. Kierowany jest tymi zdarzeniami, a raczej ich częstością. Spałaś z czterema i już, a nawet jakbyś spała z 20 to chyba jeśli by Cię kochał i Ty jesteś mu wierna, to nie powinno miec wplywu na Wasz związek

Gość gość
Nie o wiek tutaj chodzi. Mamy on 25 ja 23 lata...oraz o brak doświadczenia również.. on może nie miał wielu dziewczyn, ale był w bardzo długim związku, który zakończył się śmiercią partnerki w wypadku drogowym :| Zbierał się po nim 1,5 roku, więc już w głowie ma wszystko ok.. tak czy inaczej nie wiem jak mam postępować, bo obawiam się tego co opisała dziewczyna wyżej.. że posądzi mnie o zainteresowanie byłymi... :

Gość gość
23 lata i piąty chop.. on 25 lat i druga baba... pewnie obawia się, że do tej pory lokowałaś uczucia w byle chłopie, byle by był.. w kontekście emocjonalnym on jest skarajnie różny niż ty i pewnie obawia się, że wystarczy, że pojawi się inny bardziej pociągający, to go zostawisz...

Gość gość
Może niewłaściwie się zachowujesz podczas spotkań z byłymi w jego obecności, może uważa że większe zainteresowanie okazujesz im niż jemu? Mże wtul się w takim momencie w niego mocno obejmij żeby wiedział że jesteś jego i tylko jego ?