Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mokry sen

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny..dziś w nocy mój obecny obudził mnie w totalnym w****ieniu, a ja byłam taka jakby zaraz po... w każdym razie mocno podniecona... gdy skumałam co się stało mówiłam mu, że miałam bardzo fajny sen z jego udziałem i dla ukojenia nerwów klasycznie zaczęłam się do niego dobierać.. zaczęłam mu mówić sprośne słówka o czym śniłam, ale szybko odbił piłke mówiąc, że "szkoda, że imiona się Tobie p****ały..." smiech.gif Oczywiście mu nie wierzyłam, myślałam, że jaja sobie robi, ale nagrał około 10 sekundowy filmik no i niestety krzyczałam wręcz imie swojego byłego faceta :<< Nigdy tak złego go nie widziałam... tak się wkurzył, że nie było go nawet na śniadaniu świątecznym.. co ja mam zrobić?

Gość gość
halo halo.. dziewczyny!

Gość gość
Rozwód będzie,.

Gość gość
dlaczego? - autorka posta

Gość gość
Ej.. on nadal jest nabzdyczony? Czy ja czegoś nie rozumiem? Czy jest naprawdę o co się tak spinać? - autorka tematu

hahahaha... serio aż tak się obraził? To jakiś idiota musi być. Nie ogarniam jak można się obrazić i to w taki sposób o coś takiego. Przecież, to nie Twoja wina bo gdy człowiek śni to nie kontroluje treści snu... Trzeba być kretynem aby tego nie rozumieć i robić o to wyrzuty kobiecie. Owszem może to trochę dziwne, że przez sen krzyczysz imię byłego - w sensie w taki sposób dziwne, że może trochę u faceta wywołać obawy czy nadal nie utrzymujesz jakichś kontaktów z tym byłym i to np. nie jest powodem takich snów. No ale jak pisałem człowiek nie kontroluje treści snu więc to, że podczas snu wypowiadałaś imię byłego chłopaka, uważam, że nie powinno być powodem do takiej obrazy i jedynie tak może postąpić jakiś totalny kretyn. Tak swoją drogą to skoro masz sny o byłym to może po prostu obecny jest jakiś beznadziejny w związku ;P Uważam, że nie masz się czym przejmować a na pewno już nie obwiniać. To on powinien Cię przeprosić za swoje zachowanie.