Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość1233

dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość gość1233

Dziś w nocy śniło mi się, że byłam w wielkim domu, ale nie byłam tam pierwszy raz, wszystko było takie samo oprócz paru rzeczy. Chłopak na, którego nie zwracalam uwagi zaczął mi się podobać i intrygowac, było dużo kamer, które wlaczaly alarm jeśli zobaczyly nieproszonego gościa. W tym domu mieszkały dwie rodziny, ja nie nalezalam do żadnej, nie wiem z jakich powodów u nich mieszkałam. Była sytuacja ze siedziałam w tym domu w salonie i wszedł ten chłopak, który mi się podoba (my się zawsze klocimy i nikt nie wie dlaczego, zawsze jak jesteśmy w tym samym pomieszczeniu z domownikami to spodziewają się kolejnej kłótni), zaczął do mnie i czymś mówić i oczywiście się poklocilismy. Wyszłam z domu, usiadłam przy fontannie na zewnątrz, blisko mnie siedziała dziewczyna z małym dzieckiem, spytala się mnie "masz deja vu?" zapytała się mnie z uśmiechem jakby coś wiedziała. Trochę to było dziwne, ale najbardziej właśnie ten moment snu zapamiętałam. Był dalszy ciąg ale mało istotny. Czy ktoś pomoże mi to rozszyfrować?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować