Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozkochać ja w sobie

Polecane posty

Gość gość
wez ja po prostu na bok, zeby byc sam na sam, ze to pod jakims pretekstem, coś jej chcesz pokazać i wplec do rozmowy watek, co ona na to, zebyście się spotkali.

Gość gość
albo Ona mezatka, albo jedno i drugie

Gość gość
skoro ma żone, to moze Cie kochac i szalec za Toba juz nawet..ale tego nie pokaże bo nie może.

Gość gość
Tak, ona jest w związku, nieformalnym

Gość gość
Jeśli chcesz ją rozkochać w sobie na stopie oficjalnej to możesz jedynie być blisko, zacieśniać więź przez wspólne rozmowy, miłe gesty, kulturę bycia w jej obecności, spojrzenia.

Gość gość
Czyli zonaty jestes lub ona mezatka i laczy was wspolpraca.???

Gość gość
Powiedz: pani mi się podoba...jako kobieta. Czy jest taka możliwość, żebyśmy się spotkali porozmawiać i lepiej poznać? a ona na to: ale pan jest żonaty... To Ty wtedy: no tak...ale chciałbym zapewnić , że to nie ma nic zdroznego na celu. chciałbym panią lepiej poznać, wlasciwie już jestem w trakcie rozwodu...

Gość gość
Ja szaleję z miłości :-) i co. On o tym nic nie wie i się nie dowie. Czy coś takiego specjalnego musiał zrobić, by mnie w sobie rozkochać? Nie:-) nic specjalnego, po prostu był sobą i to wystarczyło.

Gość gość
No to powiedz: wiem, ze pani jest w związku...lecz mimo to uderzyła mi pani do głowy i nie potrafię przestać mysleć o tym, żeby panią lepiej poznać. Czy to możliwe? Wiem, ze nie powinienem, lecz to silniejsze ode mnie. Jesli nie, to prosze mi wybaczyć. Już nigdy tego nie zaproponuję. I nie było tej rozmowy.

Gość gość
dziś ile czasu sie znacie? jak coś nie jebneło na poczatku to pozniej tez nie jebnie w serce... a jak jeblo a Ty uwazasz, ze nie szaleje za Toba tak jak Ty za nia, to pewnie: 1. nie chciales tego i jej o tym powiedziales, bo nie chcesz sie wiazac 2. masz rodzine 3. brak chemii do Ciebie

Gość gość
Albo odpal wprost: chciałbym się z panią spotkać, pociaga mnie pani, ale mogę zaproponować jedynie romans. A ona na to: a idz pan w chol...rę.

"nie chce robić problemów ale bardziej Cię lubię i zależy mi na jakimś kontakcie. Jeśli nie moge nic więcej to czasem rozmowa czasem spacer? Chcę wiedzieć co u Ciebie i pozostać w jakimś sensie z Tobą?"

Gość gość
czyli Ty masz zone, Ona chłopaka i chcesz zeby szalała z milosci do Ciebie? w jakim celu? satysfakcji??? czyzby kryzys sredniego wieku? co za p********y egoista! a ona uczuc myslisz, ze nie ma?

Pociąga mnie Pani to chyba głupi tekst chyba że tylko o coś płytkiego chodzi i ona na to pójdzie Ale jeśli ma kogoiś wartościowego to na byle co nie pojdzie. A to że nieformalny związek to jeszcze może się coś zmienić. Ludzie się zaklepują bo nie mają dużych wyborów. I lepiej żeby teraz coś zmienić niż za późno gdy to będzie już trudniejsze

Gość Autor_
Dziekuje za rady, ale gdybym mógł tak powiedzieć wprost. Chodzi mi o jakieś gesty niewerbalne, może powinienem ja potraktować oschło, z dystansem?

oschło z dystansem? pomyśli że Cię drażni i zapewne staniesz się obojętniejszy. Skoro ona jest dla Ciebie obojętna to Ty też będziesz. Jesli tak okażesz. Trudno powiedzieć

Gość gość
Chcesz ja rozkochać i traktować oschło, z dystansem?! WTF? . Chyba czegoś nie łapie

Gość gość
Tajemniczy jesteś. Jeśli ona zajeta, a Ty wolny zawsze możesz spróbować. Wiesz, nie ujedziesz daleko na samych spojrzeniach i uśmiechach. Nie każda kobieta od razu myśli, że mężczyzna chce czegoś więcej. Albo myśli, że po po prostu, umilanie sobie czasu w pracy. Jeśli nic nie możesz/nie chcesz zrobić, to trudno, tak sobie zostanie aż sie skończy.

Gość gość
" może powinienem ja potraktować oschło, z dystansem? " ze co kur/wa? powiem tak jak jestes mily i dajesz jej jakies sygnaly to Ona pewnie "wszystko wie"...jak czesto mowi, ze "tak wiem", "wszystko wiem" to Ona wie, ze Ty ja dazysz uczuciem i Ona Ciebie rowniez..ale nie powie Ci tego wprost.

Gość gość
wystarczy sie z Nia przespac..kobiety sie zakoc***a na maxa po bardzo dobrym sexie, pod warunkiem, ze wczesniej Cie polubiła

Gość gość
mnie tak facet traktuje...jest bardzo uczynny, chce być blisko mnie, wiedzieć co czuje i co u mnie prywatnie, dzentelmen, przyglada mi sie, oglada kazdy mm mojej sylwetki, zmniejsza dystans, po kawaleczku, po kawałeczku, zaskarbil sobie moje zaufanie, ze otwarlam sie przed nim nieco i porozmawialismy troche 'od serca' i zastanawiam sie czego ten facet ode mnie chce. Gdyby wypalil wprost: podoba mi sie pani, czy umowimy się, czy to zły pmysł? To bym wiedziała o co chodzi, a tak to nie wiem.

Gość gość
gosc 17.20 Swięta prawda:). Piszę jako kobieta :)

Gość gość
dziś 16.48

Gość gość
Autor się z nią nie prześpi , ma żonę. I chce zrobić tak aby to ona za nim szalała, być może kiedyś już coś między nimi było np chemia, być może on starał się a ostatecznie został odrzucony ( zona) lub ona nie chciała się angażować w coś, co nie miałoby sensu i automatycznie odrzucala jego starania. Po czym on został urażony lub nawet zabolały go- jej zachowania-" cały wachlarz" zachowań. Został ze złamanym serduszkiem i teraz chce by to wróciło. . Tylko on nie chce i nie może wyjść z inicjatywą. . Czyż nie ? Autorze :)

Gość gość
To jak sie chce miec dwie na raz, to zostaje sie samemu z tego wszystkiego, wiec lepiej nie kombinuj.

Gość gość
dziś a moze autor ma zone i sie zakochał. jednak by chciał aby inna szalala za nim i sie dowartosciował. wtedy bedzie sie czuł szczesliwy a ze dziewczyna moze byc zraniona to sie nie liczy. bo wkoncu ma zone, ewentualnie moze ja w sobie rozkochac i sie bzykac za free

Gość gość
a na koniec zostanie sam, bo tamta sie wpieni powie tamtej i sie skonczy.

Gość gość
17.45 no tak też może być.

Gość gość
albo nic nie powie, ale ktos ich nakryje i tez sie skonczy. tu chyba nie ma dobrych rozwiazan, po prostu albo sie chce jedno albo drugie