Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozkochać ja w sobie

Polecane posty

Gość gość
"18.48niestety nie jest to możliwe" dlaczego? i dlaczego niestety? chcesz ale nie mozesz? chcesz ale Ona nie chce? jedno i drugie?

Gość gość
dziś no ale nadal nie odp na pytanie..zatem na powaznie to myslisz jak ja niezle przeleciec... daj jej spokoj lepiej...kazda kobieta w glebi serca chce byc z mezczyzna a nie TYLKO z jego k***sSSSem

Gość gość
ja bym kompletnie nic nie zrobila :D obserwowałabym biernie :D i jeszcze celowo zaczełabym ubierać takie rzeczy, żeby podkrecić atmosfere do niemożebnych granic, po czym paliłabym głupa, że nie wiem o co chodzi, ja tylko przechodziłam. :D Jak laska nie jest z tych głupich to niestety nie oczekuj, ze bedzie padac przed toba na kolana i cie uwodzic.

Gość gość
Przestańcie się łudzic do to o Was hehe Facet ma zwyczajną chcicę, kobieta go trzyma na dystans, chcica mu rośnie więc ją gloryfikuje. Jakby dziewczyna mu dała to za tydzień pewnie już łaziłby za inna ;)

Gość gość
dziś a jak wlasnie nie laziby za inna tylko wciaz chcialby sie z nia kochac? to co ? milosc?

Gość gość
19.05 miłość to połączenie namiętności, intymności i zaangażowania, to że po jednym numerku jeszcze chce się spotkać niestety nic nie znaczy ;)

a ja myślę że miłość to nie koniecznie intymność Można kochać wnętrze kogoś na wózku i czuć z nim rozumienie ale z rozsądku wybrać zdrowego ojca dla swoich dzieci choć mniej kochanego wewnętrznie. Chyba że miłość to świadomy wybór optymalnego kandydata do rozrodu?

Gość gość
Nie wiem co Ty rozumiesz przez intymność, ona jest zasadnicza w miłości, to bliskość, dbanie o dobro drugiej osoby, zrozumienie, szacunek itp itd Moim zdaniem miłość bez intymności nie istnieje :)

Gość gość
Autorze z jakiego miasta jesteś?

Gość gość
dziś nic nie znaczy, ale jest na dobrej drodze...

Gość dancerinia
Facet ty sie ogarnij !!! Ja sie zakochalam kiedys w facecie ktory miał żone ja chłopaka mam i jaki z tego finał ? A robił to samo co ty !!!Że on sie teraz nie odzywa bo wie ze go kocham.kontakt urwany. Mijaja dni a ja kazdego wieczoru spadam na dno...pije tesknie za nim i za kazdym razem chce sie zabic :""(

Gość gość
Jak taki bardzo jej pragniesz to działaj chłopie bo czas leci. .. wiecznie czekać nie będzie.

Gość gość
dziś "niestety"? czy to Autor wątku napisał ???? :)

Gość gość
Dziwny jesteś autorze. Skoro nie ma żadnych obiektywnych przeszkód żeby do niej podbijać, to albo Ty się czegoś obawiasz tak naprawdę, albo zwyczajnie chcesz się jednak dowartościować. Mężczyzna serio zainteresowany kobietą i myślący o niej poważnie nie robi takich szopek. Na marginesie, ktoś już napisał. Jeśli dziewczyna się peszy itp., prawdopodobnie nie jest obojętna, ale z jakiegoś powodu ją onieśmielasz . Nie licz na to, że ona zrobi pierwszy krok, bo się nie doczekasz.

Gość gość
"ona jest zasadnicza w miłości " co to oznacza?

Gość gość
widze to tak: 1. chce zeby sie zakochała bo poczuje sie dowartosciowany a wtedy tez bedzie mial d**e na boku, czyli *****nko na boku, zona w domciu układ piekny 2. kocha ja i chce z nia byc, ale musi dac sygnał, zeby sie brac za nia na powaznie i sie rozwiesc z zona 3. sam nie wie czego chce, najlepiej zakochana d**e i wiernie czekajaca zone w domu

Gość gość
Dobra interpretacja, jedna z dwóch myślę opcji jest trafiona. Obstawiam 2 i 3

Gość gość
19.31 to nie pisał autor, on chyba się zmył 19.42 Zasadnicza oznacza kluczowa bo np. na poczatku jest namietnosc (hormony szaleja) ale z czasem jej poziom sie zmniejsza, organizm nie wydoliłby ciągłe bycie na podkręconych obrotach; zaangazowanie to z kolei zobowiązania róznego rodzaju, z czym wiaze sie m.in. zawarcie związku czy zalożenie rodziny, odpowiedzialność za drugą osobę.. Natomiast intymnosc jest kluczowa gdyz zawsze mozna o nią zadbać, gdy ta szalona namietność ustępuje to intymność wyłania się na pierwszy plan w miłości. Pozwala by ludzi nie łączło jedynie zobowiązanie ale prawdziwa bliskość i ufność. Mam nadzieję że jest to w jakiś sposób zrozumiałe chociaż nie tego dotyczy wątek ;)

Gość gość
A gdzie on powiedział że ma żonę bo chyba mi coś umknęło..

Gość gość
gosc 19:53 No wlasnie. Przeciez on nigdzie nie napisal, ze ma zone. Ilu tutaj paranoikow.

Gość gość
wystarczy, ze nie zaprzeczył, ze ma zone :)

Gość gość
„gość dziś Kontakt wyłącznie oficjalny, czy sa jakieś ukryte metody, by szalała z miłości ? gość dziś Ma żonę. gość dziś Tak, ona jest w związku, nieformalnym Autor_ dziś Dziekuje za rady, ale gdybym mógł tak powiedzieć wprost. Chodzi mi o jakieś gesty niewerbalne, może powinienem ja potraktować oschło, z dystansem? „ WNIOSEK: AUTOREM JEST ZARÓWNO GOŚĆ JAK I AUTOR_

Gość gość
A ja mam męża i tez chcę poznać pewnego żonatego pana. Czy coś w tym złego?

Gość gość
Ale jest napisane "ma zonę" a nie mam.. hmm może być to literóka albo wypowiedz innej osoby która rzuciła swoje podejrzenia :D Pytanie kto naprawdę i co napisał.. Wrócimy do tego po reklamach :D Kurde zaraz z tego się zrobi powieść detektywistyczna :D

Gość gość
fajnie jakby Autor napisał co jest jego a co nie, wtedy jakby sie okazało ze mam racje poczułabym sie jak Sherlock Holmes :)

Gość gość
To ze ma żonę pisałam ja -kobieta :) To tylko moje podejrzenia, znam niemalże takassytuacje z autopsji dlatego też czuje g.. nosem. Musi mieć żonę inaczej by tak nie kręcił. Nie jesteśmy w przedszkolu żeby nam mydlił oczy :)

Gość gość
To jasne akurat. Wolny mężczyzna tak nie świruje i jakieś przyczyny muszą być po jego stronie i w ciemno można obstawiać, że nie jest wolny. W sumie to szkoda mi tej dziewczyny, bo autor jest zainteresowany, ale zdobyciem jej i bzyknięciem. Nie pisze jaka ona jest, ale raczej jest normalną dziewczyną skoro tak kombinuje jak koń pod górke.

Gość gość
ponoc jak w przeciagu 2 lat mezczyzna sie nie rozwiedzie z zona to juz wcale tego nie zrobi..liczac od mometu romansu