Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozkochać ja w sobie

Polecane posty

Gość gość
dziś to po co ja w sobie rozkochiwac ???? i jak sie zakocha to co? chcesz zeby plakała po nocach za Toba bo teskni? tego chcesz?

Gość gość
mozesz ja w sobie rozkochac, ale jak chcesz z nia zyc..nie inaczej. Nie badz p*********m egoista!

Gość gość
Dziwne to jakieś. Chcesz ja rozkochać,ale i nic zrobic nie chcesz. Uczciwych zamiarów wobec niej to ty nie masz.

nie mąć jej w głowie jak chcesz to się zaprzyjaźnijn (tylko) Jak będzie wam dobrze to może coś z tego będzie. To może być delikatna i bolesna sprawa. Chyba szczególnie dla dziewczyn i to tycch mniej doświadczonych

Gość gość
lepiej rozkochaj w sobie zone, skoro masz na oku inna to sie troche z zona oddaliliscie. albo zone albo tamta. wybor nalezy do Ciebie. a jak wiesz co chcesz od zycia to dokonaj wyboru i nie baw sie uczuciami.

Gość gość
Autor pewnie z tych, co są zajęci i mają wygodnie w związku, ale czegoś mu brakuje. Albo go zauroczyła, albo go tylko swędzi. A później powie coś w stylu, sorry, sama chciałaś i wróci do dziewczyny/żony.

Gość gość
"Albo go zauroczyła, albo go tylko swędzi" pewnie jedno i drugie..pobzyka pobawi sie i rzuci ja. albo znajdzie inna jak tylko sie zakocha i zacznie robic mu problemy. d dlaczego??? problem jak nie rozwiazany u zonaty tak pozostanie i zawsze bedzie juz szukał na boku..no chyba ze wymieni na inny model co jest malopraw. u facetow ktorzy maja dobrze w zwiazku..lepiej sie na boku bzyka niz rozwiazuje problemy

Gość gość
Autor zamilkł.

Gość gość
poszedł do wc przemyslec sprawe i zdecydowac kogo wybrac

Gość gość
Tak to jest gdy ktoś otwiera oczy ...:)

Gość Autor_
Tak dla jasności sprawy, myśle o nie poważnie, musi tylko zrobić ten pierwszy krok a ja muszę ja do tego sprowokować i tyle

Gość gość
Musi zrobic pierwszy krok, bo Tobie nie wypada, poniewaz bys sie wygłupił? I wierzysz w to, ze piekna laska , która moze przebierac w kolesiach akurat ciebie zaczepi :D?

Gość gość
Powiesz coś więcej o tej znajomości?

Gość gość
Nie uda ci sie, ona cie przetrzyma, az wybuchniesz i cos z tym zrobisz :D ewentualnie przypali głupa i uda ze nic nie rozumie :D nie licz na to , ze atrakcyjne baby lataja za chlopami..:D nie w tej bajce

Gość Autor_
Juz raz przypaliła głupa, heh, nie odpuszczam

a czy jesteś pewny że jesteś dla niej nieobojętny? Jesli tak nie jest to bedzie Ci trudno a nawet jeśli tak jest

Gość gość
kup jej pierścionek taki przynajmniej za 1,5 tys. wtedy oszaleje.

Gość Autor_
Czuje, ze cos jes na rzeczy. Jej spojrzenie, peszy sie na mój widok i ten głos

Gość gość
A może ona już nosi pierścionek?

Gość gość
hehe ja tez sie pesze na czyjs widok i wogole :D ale potem siadam i robie swoje :D jak jest wporzo to i tak go nie przyjmie albo da Ci cos rownie kosztownego , wiec zwrocisz , ze to nie ten rozmiar albo przepijesz :D ale liczy sie ...gest, że to coś jednak znaczy. A nie ze gadasz bez sensu trzy po trzy.

Gość gość
Kurcze, autorze, ja Ci tu juz zostawiłam ze 2 posty.... Ale bardzo chciałabym wiedzieć, dlaczego nie możesz Ty pierwszy zrobić kroku dalej?

Gość gość
To bedzie miala drugi na druga reke. :D:D a jaki głos? wystraszony, spokojny, czy jaki?

Gość gość
Tob jeśli się peszy to nie licz na to ,że zrobi pierwszy krok :)

Gość gość
bo on jest w pozycji nadrzednej lub podrzednej i lipa wyjdzie jeśli ona jednak nic nie chce. A tak jak ona wyjdzie z inicjatywa to bedzie znaczylo, ze sama chciala wiec wina jest fifty-fifty , a on sie utwierdzi w przekonaniu, ze ona chce i ze ma POZWOLENIE. A nie, że robi jej cos na sile, a ona nie rozumie czemu on ją smie w ogile dotknąc i przytulic.

Gość gość
dziś a co takiego zrobila? to po co kolejny raz? i co z tym zrobisz?

Gość Autor_
18.48niestety nie jest to możliwe 18.48 taki zachrypnięty, inny niż zwyle, he he i uprzedzam komentarze, nie, nie pali

Gość gość
pewnie już raz dostał od niej po łapach :P

Gość gość
piszesz, ze myslisz o Niej powaznie..co to oznacza? ze chcialbys z nia byc? ?

Gość Autor_
18.55 Fascynuje mnie, jej wyglad, jak sie porusza, jej włosy, wszystko w niej mnie pociąga nie poradzę

Gość gość
A jak myslicie czy piekna kobieta, ktora moze przebierac i przebierac bez konca, bedzie latac za nawet przystojnym, bogatym, czy utalentowanym kolesiem :D? bez jaj. Ale po co? :D Chyba to rozumiesz, że i tak jesteś na "przegranej" pozycji. :D Bo to Tobie staje zegarek na jej widok. A ona moze i tak mieć wielu innych, którzy beda ja natretnie podrywac :D i dobrze wiesz o tym, że ona nie zrobi zadnego kroku, ale ludzisz sie :D zreszta rob co chcesz Ok, ja spadam.