Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozkochać ja w sobie

Polecane posty

Gość gość
Autorze długo to już trwa? Jeżeli zależy ci na tej dziewczynie i chcesz ją poznac, nie zwlekaj, kuj żelazo póki gorące :)

Gość gość
Widocznie autor az tak bardzo nie chce:).

Gość gość
A upewniłeś się, że ona nikogo nie kocha?

Gość gość
Jak ja nie lubię takich zadufanych facetow. Chce ją mieć ale nie na zamiaru siè wysilac specjalnie. Cały obowiązek chce zwalić na dziewczynę. Koleś albo masz jaja i działasz ald c**a jesteś i nie zawracaj dziewczynie głowy bo jej tylko namieszasz w życiu. Matko co za pipka wołowa.

Gość gość
"Największe tchórzostwo mężczyzny, to rozbudzić miłość w kobiecie, nie mając zamiaru jej kochać"

Gość gość
A moze autor tak zakochany,ze nie wie co robic:). Szkoda,ze znikl,napisal by moze cos wiecej

Gość gość
Zakochany? Zakochany mezczyzna tak sie chyba nie zachowuje. Szybciej wlasnie taki co bardzo chce wlozyc i to w taki sposob zeby nie bylo konsekwencji

Gość gość
Śmiechu warte.

Gość gość
18:20 Dokładnie

Gość gość
Autor wpadł pewnie jak śliwka w kompot i teraz chce się "zemścić ":-)

Gość gość
wyliż jej pod biurkiem to się na pewno zakocha

Gość Autor_
Jest w związku, pociąga mnie, nieporadze, kocham ja

Gość gość
A może tylko pragniesz?

Gość Autor_
Nieważne, tak pragnę

Gość Autor_
prima aprilis;)

Gość gość
Uważaj bo się pomylisz ;-)

Gość gość
hej wszystkim...dla mnie troche dziwna sytuacja. malo napisales. ukryte sposoby to czary,zaklecia...ale chyba ktos malo powazny bawilby sie w takie rzeczy. napisz do niej albo subtelnie daj do zrozumienia,ze cos czujesz. moze ona mysli w ten sam sposob ? i nie ma odwagi zeby zrobic pierwszy krok? a jak uklada sie w jej zwiazku?

Gość gość
jestem kobietą mam tak samo może coś mi też poradzicie

Gość gość
jestem w podobnej sytuacji .. tez czekam na jakis znak,choc wiem,ze to nie ma sensu.

Gość gość
z jakiego rejonu Polski jesteś autorze?

Gość gość
Z Podlasia

Gość gość
Na znaki to Wy mozecie sobie czegos. Nic samo sie nie zrobi i nikt nie jest telepata. Trzeba zawalczyc o swoje szczescie. A ,ze moze nie wyjsc...no to sobie jeczcie dalej.

Gość gość
Nic nie poradzisz? A moze poradzisz? Moze ona nie kocha jego?

Gość gość
Czy ona dawała/daje jakieś oznaki, że podobasz się jej? Dlaczego nic z tym nie robisz? Ona pewnie nie wyjdzie pierwsza z inicjatywą, zresztą to rola mężczyzny, prawdziwego mężczyzny... I jeszcze jedno: ona jest w związku, ty nie, może ona ma swoje zasady, boi się, że chcesz się zabawic, itp. Jak nie zaryzykujesz to się nie dowiesz i będziesz tak marzyc i pragnac w nieskonczonośc. Możesz bardzo się jej podobac, ale ona raczej nie posunie tego dalej... Jak chcesz ją miec to zrób coś, nie czekaj :) Zresztą jakby tobie zależało na tej znajomości to już dawno zrobiłbyś coś z tym. Mam wrażenie, że z twojej strony to tylko pożądanie. Jak chcesz się zabawic to lepiej daj dziewczynie spokój. Jak jest inaczej to do dzieła :) PS. kobiety lubią mężczyzn konkretnych i zdecydowanych :)

Gość gość
Autorze moze ty mi pomozesz zinterpretowac takà sytuacje. Podoba mi sie facet jednak nywalo miedzy nami różnie raz traktowal mnie na dystans innym razem mialam wrazenie ze daje mi wyrazne sygnaly iz cos jest na rzdczy z jego strony. Ostatnio przyszedl w dobrym humorze do mnie do pracy postanowilam to wykorzystać i powiedzialam cyt. - no i fajnie ze pan jest taki dzisiaj wesoly zaraz inna atmosfera się robi i jest milej, bo zwykle jes pan nie mily? A on z uśmiechem odpowiedział: -ja niemily, nie, ja poprostu nic nie mowie i czekam na reakcje. Do zobaczenia jutro i zadowolony wyszedł. Czyzby on tez czekał na sygnal z mojej strony?