Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi sie to iz niektorzy po wjechaniu na austostrade od razu sie rozpe

Polecane posty

Gość gość

-dzaja i wjezdzaja na lewy pas i jada maksymalnba predksocia albo i szybciej jak dla mnie normalny przecietny kierowca rzadko jezdzi autostrada i jak juz na nia wjedzie to powiniem stopniowo przez co najmniej kilka minut przyzwyczajac sie do autostradowej predkosci, a nie ze tak sobie w miescie jechal 50 kmn/h, na szosie 80 km/h, a na autostradzie zaraz hulaj dusza i 140 km/h + kierowca powinien z pokora przyzwyczajac sie do autostrady a dopiero po kilku minutach zaczac jechac maksymalna dozwolona predkoscia

Gość gość
Eee, to gorzej jest w drugą stronę jak z autostrady się zjeżdża, bo wtedy się prędkości nie czuje i jadąc 70, 60 km/h to wydaje się taaak pomału :p Ja nie lubię jakna autostradzie ktoś się cały czas wlecze lewym pasem, zjeżdża z pasa na pas nagle nie patrząc do lusterek albo siedzi na zderzaku i miga światłami komuś kto wlasnie wyprzedza.

Heh, ja to głównie po lewym pasie jadę. Lubię szybką jazdę a poza tym jak mam do wyboru jechać 2 albo 4h pomiędzy dużymi miastami, to wolę to pierwsze ;-)

Nie, 140km/h. Parę razy się trochę za bardzo rozpędziłem, to znaczy do 180 :D Ale ludzie w osobówkach i 60-tką cisną :D

jak bylem mlodszy a w polsce byly juz autostrady czy w niemczech to lubilem te 250 zamykac i tak latac... ale teraz jak tansze paliwo i ogolnie polaczki sie dorwaly do autostrad to strach o to ze ktos wyjedzie pod kola albo tir tira zacznie wyprzedzac

A raz jechałem BlaBlaCarem na trasie Poznań-Warszawa czy Warszawa-Poznań (już nie pamiętam) i gość jechał 5,5h. Miałem ochotę odgryźć kierowcy głowę, jak nas motory wyprzedzały :P

Gość gość
walcie sie głupki, nie wiecie co to szybka jazda.

inacc moja najlepsza przygoda z blabla carem to jak bylo -15 i facetka powiedziala ze nie wlaczy ogrzewania bo jej auto bedzie wiecej palilo xD

latalem 340 robionymi autami po pasie startowym... w sumie latalem tez 400-500 samolotem po pasie i powiem szczerze ze mala roznica. Za to polecam jazdem skuterem kiblem 150 to sa emocje :D

Ja tam w PL jeździłam autostradą codziennie, do pracy. Poza tym, autostrada jest właśnie po to, żeby po niej jeździć szybko. Nic mnie tak nie wkurza jak takie dziady, które wyjeżdżają na autostradę i jadą 60 na godzinę. Zawalidrogi takie.

Gość gość
walcie się głupki nie wiecie co to szybka jazda, jak ktoś spróbował 24g.. to z g ównem nie gada :P

Gość gość
ha ha kto mówi że nasa, popatrz na wschód i pfruwaj migiem :P

Gość gość
Zabiłoby żeby nie bezpieczniki.ale efy też mogą :P w ogóle co to to jest, że cie rozsmaruje po szybkach, a dalej lata i nagrywa?kogo obchodzi marmolada z asa, jak parę fotek dostanie?prezydenci i kanclerze powinni świat zza krat oglądać :P piloci albo cicho, albo utylizacja :) bye bye, śniadanie czeka .