Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opiszcie Kobiete lub mezczyzne waszych pragnień

Polecane posty

Gość gość

Opiszcie Kobiete lub mezczyzne waszych pragnień

Gość gość
mężczyzna moich marzeń to taki który kocha tylko mnie a nie wszystkie kobiety dla którego najważniejsza jest rodzina żona i dzieci i ma 0 agresji

Gość gość
Mężczyzna moich pragnień: opiekuńczy, zaradny, ciepły, z poczuciem humoru, inteligentny, poukładany i mądry życiowo- ogólnie "męski taki"- ale nie typ "macho". W zamian ofiaruję mu wszystkie moje najlepsze cechy: bezgraniczną milość, wierność, oddanie o obiecuję, że będę o niego dbała i troszczyła się tak, jak on o mnie. Niestety- to tylko marzenia, bo nikogo takiego dotąd nie spotkałam a doświadczenia w kontaktach z mężczyznami mam JAK NAJGORSZE.

Gość męzczyzna dla mnie
nie piłby alkoholu,nie byłby agresywny ale silny,mądry,samodzielny,opiekunczy,pracowity,odpowiedzialny.prawdomówny,lojalny i wierny,musiałby mnie szanować i traktować poważnie,nie znoszę tez tchórzliwych i niezdecydowanych typów

Gość gość
Dziewica ładna powyżej 22 lat

Gość gość
Taki jak mój były, tylko trochę wyższy, żeby nigdy nie ćpał i nie palił, i żeby mnie kochał!

Gość gość
przystojny .madry i uczciwy.

Gość gość
Tajemniczy inteligentny niedostępny taki którego ciężko zdobyć po prostu intrygujący coś jak Raskolnikow ze zbrodni i kary

Gość gość
wystarczy, ze bedzie tak samo p*****lniety jak ja..nudzic sie w zyciu nie bede na pewno z takim :)

Gość gość
gość dziś Lepiej żeby siekiera nie wpadła mu w ręce.

Szczupła, wysoka blondynka z dużymi piersiami i zdzirowatym wyrazem twarzy. Taka, która oprócz sexu niczego by ode mnie nie chciała. Najlepiej mężatka, kochająca męża nudziarza i dwójkę swoich dzieci.

Gość gość
z waszych opisów wynika, że ja powinienem opływać w kobiety a nawet mnie żadna na randkę nie zaprosiła