Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wielkie zyrafy czepiają sie niskich kobiet?

Polecane posty

Gość gość

odwrotnie nie ma tego problemu

Gość gość
No chyba jednak jest, skoro wysokie kobiety nazywasz wielkimi żyrafami... ;) Ja wiem, że niskie kobiety poprawiają sobie w ten sposób samopoczucie, ale nie urośniecie od tego. :P

Gość gość
To niskie sie czepiaja i obgaduja

Gość gość
No chyba jednak jest, skoro wysokie kobiety nazywasz wielkimi żyrafami... oczko.gif Ja wiem, że niskie kobiety poprawiają sobie w ten sposób samopoczucie, ale nie urośniecie od tego x wiedziałam że przyczepisz sie tego, chyba to wysokie mają kompleksy bo niskie nie komentują zle wzrostu wysokich a wysokie muszą podkreślić zawsze to że są wyższe i w ogóle. Ja mam średni wzrost i nie zamieniłabym się z tobą żyrafo, bo nie każda ma marzenie by być wysoką tyczką

Gość gość
Swoim tematem pokazujesz ze jest zupełnie odwrotnie w tej dziedzinie. Ja mam niby średni wzrost (choć preferuje mniejszy niz większy) 168cm ale nie nazywam dziewczyn 175+ żyrafami ani tych 165- karłami. Ogolnie sredniawo mnie obchodzi jaki kto ma wzrost ale skoro Ty zakładasz wątek i wyzywasz ludzi to oznacza ze masz z problem, ze ktos ma problem ze inny ma problem :D

Gość gość
gość dziś 173cm to żadna żyrafa tudzież tyczka. :P A ty zakładasz durny temat, że niby wysokie przyczepiają się i komentują. Zauważam zgoła odwrotny trend i nie tylko ja. Co najwyżej niskie usłyszą coś o krasnalach w odpowiedzi na teksty o żyrafach. Ciesz się, że chociaż wzrost masz średni, bo rozumek masz malutki. :D

Gość gość
Może dlatego, że je wyzywasz? PS. Tak, mam 162 - ale umysłowo chociaż nie jestem karlicą, a Ty i owszem :P

Gość gość
Wysokue maja ta przewage ze moga wan wp*****l ic

Gość gość
Małe jest wredne. Chodziłam z takimi krasnalami do szkoły, 150, 155, 160. Non stop mnie obgadywały. Powiedziałam tej 155, że jej nasikam na łeb jak będzie ryj otwierać niepotrzebnie:D po szkole jej w*******m. Mam 168cm wzrostu! :D ależ ja wysoka jestem! :D a dłonie mam mniejsze i delikatniejsze od niejednego krasnala.

Gość jołki_połki
małe są piękne , małe jest piękne i koniec tematu , poza tym w łóżku to wszystko się wyrównuje , zwyczajnie u żyrafy jest więcej centymetrów ciała do wycałowania !

Gość gość
Wysokie mogą wpierdolić hahahahaha. Jakoś na treningach widziałam średniego wzrostu. Wpierdolić to sobie możecie worek na łeb i wypiąć doopę do jebania. Tylko szpilek niw kładajcie , bo wam się klocowate giry rozjadą. Jakie mutańcice umysłowe buahahaha. Jak toakie gówna się usiłują dowartościować, bo żaden facet transa nie chce.