Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiś złamas na FB grozi mi procesem sądowym

Polecane posty

Gość gość

Udzielam się na pewnej grupie i pewnemu kolesiowi nie spodobał się mój post. Nikogo w nim nie obraziłam tylko dałam dobrą rade. Facet zaczął mnie wyzywać od brzydali,że mam spojrzeć w lustro itp. W odwecie weszłam w jego profil,wzięłam jego zdjęcie i podpisałam 'menel w dodatku bez zęba' bo szczerzył swoje szczerbate kły z piwem w ręku. On sie oburzył i zaczął mi grozić że we wtorek idzie do adwokata i mam pozamiatane jak go nie przeprosze. Ale ja go nie będe przepraszać bo to on pierwszy zaczął obrażając mnie. Z tego co kojarze to w regulaminie FB wyraża sie zgode na wykorzystanie zdjęć. Nie wiem czy złamałam prawo. Poradźcie mi bo nie chce mieć przez czopa problemów

Gość gość
Wal frajera ibte całe fb dla tępych lewaczków :-D

Gość gość
Widząc po jego zdjęciach na fb to ma niezłą meline w domu. Do tego ma dzieci. Wątpie w tych jego adwokatów ale nigdy nic nie wiadomo. Zastanawiam się czy rzeczywiście złamałam prawo? Zdjęcie oczywiście usunęłam po ok 5 minutach (zamieściłam je w komentarzu pod postem). On swój obraźliwy komentarz też usunął,nie zdążyłam zrobić screena

Gość gość
Ja FB mam tylko od trolowania.Wkurzają mnie faceci i trzeba im troche napsuć krwi

Gość gość
Nie złamałaś prawa. Na twitterze też latały zdjęcia i adresy szKODników z fb. Polskie prawo nie może nic tutaj zrobić. Dobranoc i miłej nocy :-)

Gość gość
Też tak myśle ale nie jestem pewna.Ten facet koniecznie chce żebym srała w gacie i sie płaszczyła przed nim z przeprosinami. Taa już na pewno,po moim trupie