Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba przesadzilam, w kłótni zaczęłam obrażać jego rodzine

Polecane posty

Gość gość
"Bycie bezczelna, roszczeniowa chamica jest normalne przy pms?" Muzułmanie w tym czasie zamykają kobiety w innej części domu, więc chyba coś a w tym jest? ;)

Gość gość
" Co powinnam teraz zrobić " Znaleźć sobie chłopaka z rodzicami godnymi twojego szacunku, skoro tak lubisz rąbać prawdę w oczy. No i starać się w przyszłości okiełznać swój temperament.

Gość gość
To muzulmanie chyba 2 tyg trzymaja zony zamkniete bo pms jest przed okresem. A co do autorki: proponuje terapie indywudualna

Gość gość
MIMO ZE SA JACY SA YO JEGO RODZICE

Gość gość
wina po obu stronach? chyba żartujesz :O tylko ty tu zawiniłaś, ciesz się, że nie zdzielił cię po ryju, miał prawo po tym co powiedziałaś o jego rodzicach, zachowałaś się jak szmata

Gość gość
Bogaci rodzice a nie stac ich na hotel i wtryniają się do dwóch pokoi wiedząc,że będzie tam dziewczyna? Mim zdaniem to kobiecie piszącej powina się zapalic lamka ostrzegawcza!!!

Gość gość
"Znaleźć sobie chłopaka z rodzicami godnymi twojego szacunku" x zacznijmy od tego, że ta głupia szmatka autorka nie jest godna szacunku. a ocenianie tego że ktoś nie zasługuje na szacunek z powodu niskiego wykształcenia czy braku zawodowych ambicji jest żałosne.

Gość gość
Autorka to typowa snobistyczna roszczeniowa egoistka. Natomiast jej facet to taka typowa p... skoro nic nie odpowiedział. Chciałaby tylko zdzierać z faceta lub z jego rodziców. A co z tobą lub twoimi rodzicami? Niech twoi rodzice ci zasponsorują pobyt w hotelu lub kupią mieszkanie czy co tam chcesz, hmm? Albo sama spieprzaj do jakiejś roboty, chociażby na weekendy, wtedy starczy ci na hotel, a nie tylko wymagasz od innych. Jego matka interesuje się tylko serialami i obiadami? No i? Wiele pań w tym wieku (50+) ma takie zainteresowania, kiedyś była inna mentalność. Tępą i ograniczoną to trzeba być aby tego nie rozumieć.

Gość gość
Jako matce nie przyszło by mi do głowy pakowac się do syna do ciasnego mieszkania, gdy jest tam jego dziewczyna. Nie wiem czemu tak się podniecacie i znęcacie nad piszącą. I osobiście będąc w związku również nie życzyłabym sobie takich nalotów rodziców z kazdej strony na tak długi okres. Koniec i kropka maminsynki i mamincoreczki.

Gość gość
Ja rowniez autorke

Gość gość
Rodziców trzeba szanować.Z opisu nie są złymi ludźmi, może tylko prostolinijnymi.Powiem ci, że nawet bardziej wartościowymi od ciebie.Jesteś u progu życia, NIC NIE MASZ, a oceniasz tak łatwo.Ani dobrej pracy z zarobkami, ani wykształcenia, ani mieszkania, ani odpowiedniej stopy życiowej.NIC.Zastanów się nad sobą.Jesteś rozpieszczona, a wszystko co masz zawdzięczasz innym ludziom, a nie sobie(nie boli?).Irytują mnie tacy ludzie, trochę pokory.

Gość gość
wspolczuje chlpopakow