Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o kobietach, które wykonują typowo męskie zawody?

Polecane posty

Gość gość

Chcielibyście taką dziewczyne za żonę? :classic_cool:

Gość gość
Jeśli nie oczekuje od mężczyzn bycia ponad 100% męskim to jest ok. Sporo męskich kobiet wymaga bycia jeszcze bardziej męskim stąd ten tzw. "kryzys męskości" bo kobiety są 100% męskie a 100% męski mężczyzna dla wielu to za mało.

Gość gość
A co to sa typowo meskie zawody ?

Gość gość
a jeżeli oczekuje, że mężczyzna ma być bardziej "damski" tzn wrażliwy, czuły i taki: kochanie, boli? :( a może jeszcze poduszeczke? zjadłas dzisiaj kanapkę? Kochanie, napij sie soczku ;)

Gość gość
takie zawody, w których używa się dużej siły fizycznej, niebezpieczne, wymagające dużej odwagi i wytrzymałości psychicznej, z narażeniem na przykład swojego zdrowia, życia, bezpieczeństwa czy wymagające dużo krzepy...

Gość gość
A jaki to jest facet męski ponad 100% . jak sie ma zachowywać? czego wymagaja te 100% meskie kobiety?

Gość gość
Jeśli chodzi o siłę fizyczną to faktycznie kobiety są słabsze, ale z pewnością wytrzymałość psychiczną mają dużo większą od facetów.

Gość gość
gość dziś A jaki to jest facet męski ponad 100% . jak sie ma zachowywać? czego wymagaja te 100% meskie kobiety? x Wyobraź sobie, że mężczyzna 100% męski to taki superman silny ale nie krzywdzi innych a ponad 100% męski to męski ale w złym znaczeniu z nadmiarem negatywnych męskich cech czyli np. agresywny np. bije swoja partnerkę, znęca się nad nią itd., jakiś ryzykant często z tego wychodzi hazardzista itd. taka nasza natura, że kobieta jak uderza w stół to dla niej męski będzie tylko ten co również uderzy w stół a najlepiej jak zrobi to mocniej i głośniej. Przeczytaj wypowiedź (gość dziś ) z jej wypowiedzi wynika, że wrażliwość i troska o potrzeby partnerki są niemęskie wg niej. Jeśli wg Ciebie również to już tak jak ona jesteś męską kobietą, dla której 100% męski mężczyzna to za mało.

Gość gość
ja jestem męska ponad 100%, a nie sądzisz, że gdyby ponad 100% meski facet usiłował mnie uderzyć to skończyłoby się ciężka bijatyką?

Gość gość
Chyba raczej ma być bardziej damski...w sensie: skarbie, chcesz jeszcze odrobinkę bitej smietany do lodów? Podłodzę Ci herbatkę, 2 łyżeczki? Dobrze dziś spałaś? zrobiłem Ci pyszną kanapeczkę z sałatą, dla zdrowia. Bo jeżeli bedzie jeszcze bardziej meski to sie pobijemy.

Gość gość
Ja sądze, że taka kobieta nie będzie dobrą matką, ponieważ jest zbyt nerwowa, nabuzowana i nie ma cierpliwości ani delikatności, a kobiety powinny być kobiece i uległe.

Gość gość
co sądzicie o takich niekobiecych kobietach, da sie z taka wytrzymać na zawsze? :O

Gość gość
uległa kobieta nigdy nie będzie dobrą matką tyle w temacie

Gość gość
a taka co sie szarpie z facetami bedzie dobra zona i matka?

Gość gość
Obojętnie, jak ma zawód, ważne, że pracuje i ma swoje życie i nie chce być pasożytem na garbie faceta

Gość gość
ale gdyby lubiła to co robi tzn szarpać się z facetami to nadawałaby sie na matke i zone?

Gość u458t48t4
Ja mam męski zawód jak i męski charakter. Mąż prosi bym była kobieca i za nim biegała, wiecznie za nic go przepraszała oraz była delikatna. Wiedział z kim się żeni a teraz ma pretensje. Wygląd mam bardzo delikatny i dziewczęcy. To, że jestem męska z charakteru nie oznacza, że nie kocham bo po prostu nie uzewnętrzniam tak bardzo swych uczuć. Jedynie do dziecka bym była bardzo delikatna.

Gość gość
A ja jestem ogólnie bardzo huragan, i w myślach i w czynach, takie niepokorny, nieposłuszny, krnąbrny i gwałtowny typ :classic_cool: Ale oczywiście z pozoru pełna kulturka

Gość gość
To takie, które chciałyby być facetem?