Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A teraz tak calkiem serio, ostatni raz na ten temat. Pytanie do kobiet ok 25 let

Polecane posty

Gość gość

-nich. Jak odbieracie mezczyzn majacych ok 36 lat? Czy wyobrazacie sobie zwiazek z mezczyzna w tym wieku?

Gość gość
Trochę za stary . Podobają mi się faceci w wieku 23 - 30 lat 26 latka

Gość gość
Stary, juz mu nie staje

Gość gość
Wolę w wieku tak ok. 25-28 lat. 36-latek to już prawie 40-latek. Wiekszość z nich jest zaniedbana, po rozwodach...

Gość gość
Dziekuje wam za opinie Atoli nie moge zgodzic sie z twierdzeniem, iz 36 latek to prawie 40 latek. To raczej 30-kilku latek, w skrocie mozna nawet powiedziec 30 latek, tak jak o 20 kilku latkach mowi sie jako o 20-stolatkach.

Gość gość
Bliżej mu do 40-tki niż do 30-tki przecież. W każdym razie to facet w wieku "tatusiowym", tzn. większość ma już rodzinę i dzieci

Gość gość
4 lata do 40, 6 do 30stki wiec prawie to samo rok roznicy nie robi w tym wieku zadnej roznicy no owszem, sa tatusiowie, ale sa tez kawalerzy, ktorzy lacza robienie kariery z zyciem nowoczesnego singla :) :D :cool

Gość gość
dla mnie okey. moj ma 42 ja 26

Gość gość
4 lata do 40, 6 do 30stki wiec prawie to samo rok roznicy nie robi w tym wieku zadnej roznicy no owszem, sa tatusiowie, ale sa tez kawalerzy, ktorzy lacza robienie kariery z zyciem nowoczesnego singla :) :D :cool

Gość gość

Gość gość
Stary, obrzydliwy. Ale za kaske kolezanka sie skusila. Mowila ze ja mdli.

Gość gość
Te kariere to robisz siedzac na babskim forum? Facet, dziennie zakładasz po kilka tematów na ten sam temat. Gdybys byl atrakcyjny pod jakimkolwiek względem dla kobiet to juz dawno bys kogos mial. I tyle. Nie musiałbyś kisic kuciapy i dopytywac o to na kafeterii.

Gość gość
Te kariere to robisz siedzac na babskim forum? Facet, dziennie zakładasz po kilka tematów na ten sam temat. Gdybys byl atrakcyjny pod jakimkolwiek względem dla kobiet to juz dawno bys kogos mial. I tyle. Nie musiałbyś kisic kuciapy i dopytywac o to na kafeterii.

Gość gość