Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie panie czy przeszkadzało by wam bardzo to że facet był w stałym układzie

Polecane posty

Gość gość

sponsorowanym. Mam 35 lat i nie mam za bardzo czasu na związek i szukanie kogoś. Poznałem fajną dziewczynę która wiem że szuka czegoś takiego. Jest młoda 19lat i niedoświadczona więc wiem że to bezpieczne pozatym mimo lekkiej nadwagi zwłaszcza tam gdzie trzeba bardzo mnie kręci. Mam jednak pewne opory i boję się co by mogła na to powiedzieć kiedyś kobieta z którą w przyszłości bym się związał jakby to wyszło na jaw. Przecież to dużo lepsze od wizyt w burdelach a każdy facet ma swoje potrzeby. Sam nie wiem.

Gość gość
bylbys od razu skreslony

Gość gość
Mi by przeszkadzalo. Dla mnie prostytucja to prostytucja. Ale to zalezy kogo szukasz - ja mam konkretne zasady i nie wyobrazam sobie takiego odhumanizowania seksu. Dla mnie jest to zarezerwowane dla zwiazku, ale tez nie takiego "lubie Cie to sie bzyknijmy, moze cos z tego bedzie". A klamstwo ma krotkie nogi, przynajmniej ja swietnie lapie na tym ludzi. Jednak nie kazda kobieta ma takie zasady, wiec u innych to moze przejsc. Wszystko zalezy jakie sam masz oczekiwania wobec kobiety.

Gość gość
ale jednak trzeba byc idiota, zeby potem sie przyznawac kobiecie do takiej przeszlosci erotycznej :D

Gość gość
Ja bym nie wypytywała ile miałeś wcześniej oraz jaki to by był typ relacji. Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz. Ale nie jestem w stanie stwierdzić, co by było, gdybym się dowiedziała, bo często wydaje nam się, że zareagowalibyśmy w jakiś sposób, a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej.

Gość gość
Ja bym nie wypytywała ile miałeś wcześniej oraz jaki to by był typ relacji. Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz. Ale nie jestem w stanie stwierdzić, co by było, gdybym się dowiedziała, bo często wydaje nam się, że zareagowalibyśmy w jakiś sposób, a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej.

Gość gość
Lubisz dziffki to ****aj,co nas to obchodzi?

Gość gość
Lubisz dziffki to ****aj,co nas to obchodzi?

Gość gość
To zadaj to pytanie sobie. Czy przeszkadzało by Ci to, że partnerka była wcześniej w stałym układzie sponsorowanym. A i jeszcze jedno. Jesteś pewien czego? Że jest zdrowa, czy że to będzie tylko układ. I jednego i drugiego nie możesz być pewien. Nie wiesz ilu miała partnerów przed Tobą i czy po pewnym czasie nie będzie chciała stabilności tego układu.

Gość gość
To zawsze może wyjść na jaw. Myślę że ryzyko jest bardzo małe a co do drugiego to dzieli nas zbyt duża róznica wieku żeby ktoś tu dążył do stabilności.

Gość gość
Taaaa, 19latka na bank nie zabuja się w kimś z kim będzie sypiac :D w końcu to dojrzała i dorosła kobieta, ktora wie czego chce :D Ty masz w ogóle jakieś doświadczenie ze związkami?

Gość gość
Na pewno marzy o szybkim ślubie i gromadce dzieci.

Gość gość
A ja bylabym zadowolona gdybym w jakis sposob sie o tym dowiedziala. Nie kochales jej, a potrzeby kazdy ma. Lepsze to niz bzykanie tego co popadnie. A pozniej bylabym tylko ja.