Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania95

chlopak i jego mama

Polecane posty

Gość Hania95

Witam mam 21 lat a mój chłopak 32 jest nam razem bardzo dobrze ale jest mały problem mój chłopak nie ma pracy i jest na utrzymaniu swojej mamy ale nie mieszka tam zbyt często ponieważ ja mieszkam sama bo moi rodzice są za granicą. Przechodzę w temat który mnie dosyć denerwuje i są kłótnię z tego powodu to jest jego mama . Jest nad opiekuńcze dzwoni kilka razy dziennie pytając co robimy itp dzwoni czy już doszedł do mnie do domu to jeszcze przetrawie ale dam przykład wczoraj była taka sytuacja ze jego mama stwierdziła że jej nie lubię ze jestem jakaś dama gdzie w tej opini sięgnęła i pomoc sąsiadkę no troszkę o życiu naszym nie powinna mówić chodź ta dama to nie prawda. Jak wspomniałam moja mama za granicą nie ma kiedy poznać mojego wybranka to jego mama stwierdziła ze już moja mama go nie lubi i ryczy. Nie wiem co zrobić bo czuję że będzie gorzej urwać kontakt ? Do tego dochodzi ze chcieliśmy jechać do Anglii to wprost pytała czy będziemy jej wysyłać pieniądze. Ona chce wiedzieć wszystko bo mówi że ona jest matka. Ja nie mówię żeby Ja wyrzucić z życia ale niech nie wypytuje a kontakt na niedzielnym obiedzie.

Gość gość
Problem jest to że twój chłopak to nierob i leń

Gość Leszek Miller
32 lata i nie pracuje? A co on inwalida jakiś?