Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż ciągle by tylko się bzykal

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie chore co wy tu wypisujecie , wychodzi na to ze nie masz ochoty ale idziesz wypiac tylek bo szacunek dla meza a ja glupia muslalam ze ludzie sie bzykaja jak oboje maja na to ochote a nie ze maz ma to ja juz musze

Gość gość
Nie odmawiaja, bo same maja ochote i to lubia.

Gość gość
Ciekawe skoro tak ze faceci narzekaja ze zony odmawiaja a wt wszystkie twierdzicie ze nie odmawiacie ze zawsze chetne I gotowe

Gość gość
no dokładnie, pewnie to facec***iszą

Gość gość
Nie odmawiam bo też mam ochotę. I w sumie jak nie ma seksu przynajmniej co drugi dzień to już mnie lekko nosi. Mąż ma większe potrzeby niż ja. Co tu pisać po ciąży nie wyglądam tak samo. Minęło prawie 10 miesięcy i pomimo ćwiczeń, diety itd, skóra wraca powoli do normy. A mężowi to całkowicie nie przeszkadza i to jest kochane. I dlatego bedą mu nawet 5 razy dziennie obciągać. Jak chce anal też dostaje.

Gość gość
A zapomniałam anal jest bardzo rzadko. Bo zwyczajnie nie chce mi się przygotowywać do tego. A higiena to jednak podstawa. I czasami mówie męzowi kochajmy się normalnie a anal kiedy indziej. W sumie to chyba można zaliczyć do tego, że czasami odmawiam.

Gość gość
A i jeszcze jedno czasami mój maż mówi mam ochotę się kochać. A ja wtedy mówię, że nie mam ochoty się kochać. Ale za to mam ochotę się rżnąć. I myślę, że to też odmowa.

Gość gość
Sa kobiety, ktora lubia seks i czesto maja potrzebe sie kochac. Nie musza odmawiac, a same tez przejmuja inicjatywe. Nie rozumiem co w tym dziwnego. Macie po prostu mniejszy poped. Ot taki urok. Seks nie jest najwazniejszy, ale jak przestaje sie ukladac w lozku to i w innych sferach zycia powstaja zgrzyty. Bo czlowieka po prostu zaczyna nosic i narasta frustracja.

Gość gość
Ja odmawiam bo gdy jestem wykończona to nie sprawia mi to przyjemności a nie jestem jakaś pani z pod latarni żeby w ten sposób to robić