Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podać płać i wiek

Czy więcej kobiet czy facetów po 30stce pasożytuje na rodzicach??

Polecane posty

Gość podać płać i wiek

jak myślicie? ilu znacie takich ludzi a może sami nimi jesteście?

Gość gość
Tak jestem takim człowiekiem. Moim zdaniem zalezy od tego gdzie się urodzisz i jacy są twoi rodzice. Jeśli się urodzisz w dobrym domu, rodzice cie wysla na dobre studia, sami rodzice reprezentują coś sobą, utrzymują kontakty z ludzmi, masz wsparcie w rodzenstwie - to droga wolna. Ja mam tylko mamę, biedny przypominający raczej budynek gospodarczy dom, nie mam ojca,rodzeństwa,kolegów, przyjaciół, dziewczyny, goście do nas nie przychodzą, gdyż nie mamy nawet łazienki a tylko wiadro do załatwiania potrzeb fizjologicznych, sami też nie jesteśmy nigdzie zapraszani. Mógłbym się wyprowadzić, ale w każdej pracy dają mi maksymalnie 1700 zł na rękę (w Warszawie) odejmując bilet miesięczny za 110 zł zostaje niecałe 1600 i żeby coś wynająć i się utrzymać to musiałbym z kimś być a nie sam.

Gość gość
Są miliony takich ludzi w Polsce. Połowa moich znajomych również. W większości kobiety ale faceci też się zdarzają

Gość gość
A jak ktoś zarabia najniższą krajową i mieszka z rodzicami ale dokłada się do rachunków i kupuje jedzenie to też pasożytuje według ciebie?

Gość gość
Wielu ludzie tak robi po 30-stce to wynika czesto z bezrobocia lub niskich zarobkow... Ale moim daniem gdyby byli bardziej zaradni to by sie jakos sami utrzymali

Gość gość
17;34- za tą kwotę byś mógł sie sam utrzymać , wynająć jakis tani pokoik można i za 600 zł i zostało by Ci 1000 na zycie

Gość gość
mój sąsiad "wieczny student" studiuje już 8 rok, ciągle zaczyna coś nowego byleby tylko mieć pretekst aby nie iść do pracy :D w wieku 28 lat jest na drugim roku :D a wcześniej zmieniał kierunki co rok :D

gość dziś - przy dobrych wiatrach można znaleźć w Wawce pokój za 500-700zł z wszystkimi opłatami, zwłaszcza teraz.

Gość gość
Zreszta samam widzialam takie oferty na olx w warszawie 600, 700zł za pokoik i to nie takie rudery jakbys dobrze poszukal

Gość gość
Więcej facetów, bo kobiety po 30-stce przechodzą już na utrzymanie faceta, jeśli nie mają nic innego. No, ale jeśli zapytać, czy więcej kobiet, czy facetów pasożytuje na KIMKOLWIEK po 30-stce to zdecydowanie kobiet. Najlepsze, gdy te kobiety co przechodzą na utrzymanie facetów nie zaznawszy stresu w życiu, oceniają facetów, którzy dalej pasożytują na rodzicach.

Gość gość
kobiety to mega pasożyty ogółem

Gość gość
Marze o tym, zeby wreszcie zostac pasozytem. Ktory chetny ??? Hahahah

Gość gość
Ja bym chciał być dominowany, wykorzystywany finansowo, toaletowo, psychicznie, seksualnie przez kobietę. czy kobiety Mam takie upodobanie seksualne.

Gość rozjana
czy to kobieta czy mezczyzna to jest to osoba niewiele warta. zalezy jeszcze co dla kogo znaczy, ze pasozytuje? to ze praktycznie nie zarabia czyli pracuje np dorywczo lub wcale aby np zarobic sobie na spodnie czy pracuje normalnie ale zbyt malo zarabia aby utrzymac sie samemu. jesli ten drugi wariant to nie jest to pasozytowanie tylko zycie w polsce. mylse ze polowa ludzi nie zarabia dosc dobrxze aby utrzymac sie samemu- tylko wlasnie z rodzicami, partnerem musza sie skladac.

Gość gość
Gdyby kobiety nie byly dyskryminowane w Polsce I zarabialy faktycznie na rowni z facetami, to przypuszczam, ze zaden z was nie znalazlby zony, bo na co ktorej facet jak sama moze o siebie zadbac. Moglybyscie ew robic za pogotowie sexualny bez prawa glosu. Faceci to frajerzy ehhhh!!!!

Gość gość
Więcej facetów, bo kobiety po 30-stce przechodzą już na utrzymanie faceta, jeśli nie mają nic innego. No, ale jeśli zapytać, czy więcej kobiet, czy facetów pasożytuje na KIMKOLWIEK po 30-stce to zdecydowanie kobiet. Najlepsze, gdy te kobiety co przechodzą na utrzymanie facetów nie zaznawszy stresu w życiu, oceniają facetów, którzy dalej pasożytują na rodzicach. DOKŁADNIE.

Gość gość
Zaradność to nie jest naklejka na drzwi że możesz ją sobie przykleić i na tym koniec. Raz potrafisz zaradzić wszystkiemu a kiedy indziej dopada cię bezradność. Zanim zaplanujesz wszystko perfekcyjnie przewidzisz każdy ****** jego konsekwencje, musisz czegoś spróbować, coś przeżyć, poczuć smak niejednej porażki SUKCES TO NIE JEST PLAKIETKA którą możesz sobie przypiąć bo urodziłeś się doskonały! Nie sprowadzaj procesu pełnego zależności do prostej i nieskomplikowanej rzeczy która zależy od geniuszu jednego tylko człowieka!

Gość gość
up

Zbiórka pieniędzy! Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Błagam i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki dla mojej chorej 6-letniej córeczki! Przelej mi choćby i nawet te 10 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję! Każda kwota pieniędzy się liczy i jest nam potrzebna! Puszczajcie sygnały na numery: +48 89 767 19 82 und +48 732 417 070 und +48 739 092 454 oraz na +48 797 802 798 i piszcie SMS'y! Czekam na głuchacze i biedaki, ciachnięcia i strzałki od Was! Szampania? Poczatujemy? Popiszemy? Idziemy do kina na film? Puszczajcie mi sygnały na te numery telefonów! Policja? Milicja? FBI? Scotland Yard? CIA? CBŚ? CBA?

Gość gość
mój sąsiad "wieczny student" studiuje już 8 rok, ciągle zaczyna coś nowego byleby tylko mieć pretekst aby nie iść do pracy smiech.gif w wieku 28 lat jest na drugim roku smiech.gif a wcześniej zmieniał kierunki co rok xxx to jak moj ex, trzy razy zmienial kierunek studiow, na kazdym kierunku doszedl max do drugiego roku ale i to z poprawkami, urlopy dziekanskie, do pracy isc nie chce, na utrzymaniu matki; no ale on MUSI miec studia bo dla niego osoba bez studiow to jest gorszej kategorii dlatego on musi skonczyc studia, a isc do pracy fizycznie nie chce bo on sie uwaza za ksiecia jakiegos i sobie rączek nie bedzie brudzil. Studia jakims cudem skonczy o ile w ogole jak bedzie mial 30stke, ciakwe kto zatrudni 30 latka na staż bez doswiadczenia, no ale co mnie to, na szczescie zakonczylam te znajomosc bo mnie wykonczyla psychicznie

Gość gość
A co Cię wykańczało? Brak kasy na Twoje zachcianki?

Gość jara cię doopa
Michał121212 wczoraj A na mnie zadna nie chce "pasozytowac" a wystarczy zeby tylko chciala za mnie wyjsc... >>> boś pízda, a męskiej pízdy żadna nie chce

Gość gość
gość 2016.03.29 A co Cię wykańczało? Brak kasy na Twoje zachcianki? >>>>> nie dała rady pasożytować to się zwinęła szukać innego kelenia, hahaha