Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, lubicie chodzić do pracy ? Pracować ?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.

Gość gość
Pracować tak. Chodzić do pracy nie znoszę. Toteż pracuję zdalnie.

Gość gość
Pracuje bo musze. Nienawidze marnowac zycia w ten sposob. Strata zycia I czasu, choc prace mam lekka.......bo kiedys wierzy lam w cos tego jak ambicje itd I sie wyksztalcilam. Teraz zbieramowoce wyksztalcenia a I tak wolalabym nie pracowac. Niewolnictwo!!!!

Gość gość
Gdzie te osoby, które zarabiają po 5 i 6 tysięcy z palcem w nosie?:D

Gość gość
Ja zarabiam 5600 ale na pewno nie z palcem w nosie :o

Gość gość
Biedaczki. Szkoda mi kobiet, że muszą chodzić tak do pracy, której nienawidzą. Jestem założycielem tematu, i gdybym miał hajs, to mógłbym utrzymywać wszystkie kobiety. W przyszłości, gdy uda mi się założyć działalność, dzięki spadkowi po matce, to mógłbym utrzymywać kobiety, kobietę. Zatrudniać je w swojej firmie ewentualnie, gdzie miałyby luz.

Gdzie tą zdalną pracę można dostać? tyle się o tym pisze, a jak co do czego to nie moge na to trafić. Wszystkie prace tylko i wyłacznie w siedzibie pracodawcy, a ja chce być wolny i z laptopem w pociągu czy na wczasach pracować.

Gość gość
Kot Schrodingera dziś - w całym kraju... ja jestem z Poznania, a mój pracodawca jest z Warszawy. Istotna kwestia jest tego rodzaju, czy masz zdolności i umiejętności niezbędne, by ją dostać i czy chciałbyś pracować na tych warunkach, na których ja pracuję. Ta praca sama się do mnie nie zgłosiła.

Gość gość
Lektor języka może pracować zdalnie.

Gość gość
to jak kobiety nie chcecie pracować tylko podróżować po świecie to zostańcie bezdomnymi to jest 1100% wolności już widziałem takich na dworcu w gdańsku a później tych samych podróżników-bezdomnych na dworcu w warszawie oni to kawał świata zwiedzili i za darmo! Bierzcie z nich przykład. :)

Gość gość
Lubię. Jak mam długo wolne, to wariuję w domu. Mam męża i dziecko.

Gość gość
wy kuurwy nie lubicie pracować bo jesteście leniwe dziiwki czekaćie na gotowe :d

Gość gość
ja lubię chodzic do pracy, mam dość ciekawą robotę, czasami mega stresującą ale jest ok. jak bym jej nie lubiła to bym szukała czegoś innego. jedynym minusem to dojazd do pracy- prawie 50 minut

Kot Schrodingera dziś - po prostu jak masz odpowiedni zawód, przekonujesz pracodawcę, że bardziej skutecznie będziesz pracować zdalnie i finito.

Gość gość
To na co mi maz jak musze pracowac? Moge pracowac, bo chce, a nie bo musze. Proste. Co to w ogole za facet co sie zeni a nie potrafi utrzymac rodziny? Nieudacznik jakis! A co dopiero powiedziec o frajerce co za niego wyszla hahaha

Gość gość
gość dziś jakie wymagania trzeba spełnić? wykształcenie, co trzeba umieć? możesz polecić na maila jakieś konkretne firmy? Czy wymagane jest orzeczenie o niepełnosprawności?

gość dziś Są jakieś sztywne wymagania typu konkretny zawód, kierunek studiów, wykształcenie itp, czy tylko odpowiednie umiejętności? Co trzeba umieć? Czy wymagają oświadczenia o niepełnosprawności?,statusu studenta itp. czy praca jest dostępna dla każdego kto umie to robić?

Gość gość
Np jako pracownik naukowy wiekszosc czasu spedzasz pracujac zdalnie. Na wyklady musisz sie pojawic ale przygotowanie i administracja kursu -- nikt cie nie rozlicza z czasu ani ile go spedzasz nad konkretnym zadaniem.

Gość gość
Kot Schrodingera dziś - Nie ma żadnych wymagań, ani konkretnych umiejętności, bo nie ma stanowiska pracy :) Po prostu zgłosiłam się do potencjalnych pracodawców z konkretnym planem co mogłabym zrobić dla ich firmy, żeby zwiększyć ich zyski. Praca polega na tym, że teoretycznie 7 dni w tygodniu przez 24h na dobę musisz być dostępny pod telefonem / komputerem. Jeździsz w delegacje po całym kraju. Piszesz, fotografujesz, dzwonisz po ludziach, wymyślasz różne akcje i nieustannie się szkolisz :)

Gość gość
Nie mogę, bo tego jest na tyle dużo, że nie chce mi się pisać, poza tym nie mam chęci zdradzać swoich pomysłów na promocję firmy :) Powiedzmy że albo zajmuję się osobiście albo nadzoruję wszelkie akcje promocyjne i zajmuję się marketingiem.

Gość gość
Ja to bym chciała wskoczyć bogatemu facetowi na plecy żeby mnie nosił całe życie a ja bym sobie tylko narzekała że on jest słabo zaangażowany w moje problemy. Pracować nie mam zamiaru bo każda praca jest up/ie/rd/liwa. Nawet te dobrze płatne. To nie dla mnie.

chodzić to może niekoniecznie, bo muszę bardzo rano wstawać ale pracowac lubię, bo mam zazwyczaj fajną pracę, no i lubię mieć swoje pieniądze, mam niezależny charakter

Gość gość
Ja bym mógł utrzymywać kobiety, kobietę, jak pisałem. Kupowałyby sobie za moje pieniążki ciuszki, perfumy czy inne atrakcje.

Przyznaję, że jestem raczej pracowita i lubię pracować :) nawet jeśli praca jest niezbyt ciekawa- a miałąm w życiu takie zajęcia- i tak się angażowałam. Moją obecną pracę lubię bardzo i pracuję chociaż mam małe dzieci i męża, któy spokojnie dałby radę sam utrzymać rodzinę...no ale nie lubię tylko siedzieć w domu :) Poza tym w PL nie ma szansy na spokojne wychowywanie dzieci i zajmowanie się domem bo zaraz każdy interesuje się dlaczego sidzi sie w domu i zaraz padają sugestie co to będzie jak cię mąż kopnie w dupę....

Gość gość
Pracować nie lubię, ale lubię mieć swoje pieniądze, bo nawet gdyby facet chciał mnie utrzymywać to ja nie chciałabym być na jego utrzymaniu, więc nie mam wyjścia. Poza tym nie wiem czego ten temat miałby dowodzić, wielu facetów też nie lubi pracować, ale muszą, pieniądze z nieba nie spadną.

Gość gośdzienioć
Nienawidzę pracować,ale może już niedługo nie będę musiała.Zobaczę jak wygląda projekt 500 na dziecko.To się zwolnię jak kasę dostanę.Dojazdy kosztują,przedszkole też.Zygam tą pracą za grosze.

Gość gośćsandusia
Zazdroszczę kobietą które nie muszą wstawać rano do pracy, urodziły się bogate,albo mają bogatych mężów. Na takiego poluje.

Gość gość
co robisz?wozisz gnoj taczkami?

Gość gość
lubię, byłam chwilę bezrobotna i strasznie mi to przeszkadzało