Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zachowałam się jak szmata

zdjęłam bluzkę

Polecane posty

Gość Zachowałam się jak szmata

Witam. Mam ogromny problem. Na niedawnej imprezie wypiłam trochę za dużo, wszyscy byli pijani. Tańczyliśmy, a ja w pewnym momencie zdjęłam bluzkę. Miałam na celu zainicjowanie zabawy ze zmianami koszulek (udało się). Zdjęłam, zatańczyłam w samym staniku 3 sekundy.Ale teraz mam prze***ane u znajomych. Traktują mnie z pogardą, i widzę, że stracili do mnie szacunek. Nie mogę spać nocami, jest mi megaźle, że mam taką opinię. Czy naprawdę zachowałam się aż tak tragicznie?

Gość Gothic
Nie zrobiłaś nic złego. Większość dziewczyn tak ma na imprezach. To zupełnie normalne i naturalne.

Gość zachowałam się jak szmata
Poniosło mnie,wiem. Dodam, że nie mam 20 lat tylko 29;/

A cóż to za znajomi, nigdy nic głupiego nie zrobili po pijaku? Mnie się na przykład nic podobnego nie zdażyło, co nie znaczy, że jakby któraś z koleżanek tak zrobiła, to miałabym ją za szmatę, bez przesady. Na plaży każdy chodzi w stanikach od stroju, więc o co takie wielkie halo, może to niepotrzebne, może głupie, ale to nie jest znowu aż tak kompromitujące zachowanie żeby się od kogoś odwracać.

Gość Gothic
Nie zrobiłaś nic złego. Z twojej strony wszystko jest w porządku.

Gość gość
Trzeba było zdjąć biustonosz

nistety wydało sie, że wypychałam sobie stanik watą :(

Gość gość
"Gothic dziś Nie zrobiłaś nic złego. Większość dziewczyn tak ma na imprezach. To zupełnie normalne i naturalne." x Sorry, ale nie każda po pijaku zachowuje się jak jakaś lafirynda.

Gość Gothic
Napisałem że większość kobiet tak ma. Nie każda, ale większość.

Chyba poczułam się zbyt swobodnie. To nie moja pierwsza impreza z tymi ludźmi, po pijanemu źle oceniłam sytuację, stałam się odważniejsza. Kilka osób mi nawrzucało, że się szmacę i rozbieram przed żonatymi facetami bo nie mogę sobie swojego żadnego znaleźć. Jest mi tak źle, nie mogę sobie teraz spojrzeć w twarz w lustrze. Nigdy mi się to nie zdarzyło:( nie wiem jak do tego mogłam dopuścić:(

Gość gość
Yep...na plaży w staniku jest ok, ale już wśród znajomych to wielkie zgorszenie...nie ogarniam.

Jeśli zrobiłaś to przed żonatym facetem to trochę zmienia postać rzeczy bo takie zachowanie samo w sobie ma znamiona flirtu nawet jeśli chodziło o zabawę. Jest to można powiedzieć mocno nietaktowne, ale nadal nie uważam, żeby potrzebny był od razu taki lincz, jeśli to rzeczywiście dobrzy, bliscy znajomi.

Czuję się podle. Wśród znajomych jestem spalona. Musze teraz znaleźć innych. Mam dość docinków:( czuje się jak ostatnia szmata, nie umiem sobie z tym poradzić:( jest mi wstyd. ciężko zostawiać po sobie takie złe wrażenie w towarzystwie i rak zostać zapamiętana:(

Jeden w związku, jeden żonaty, jeden wolny. Dla mnie to była zabawa i nic więcej. Chyba nie dorosłam do świata dorosłych::(

Gość gość
'Michał121212 dziś Szmata. Lubuję się w dziewicach.' o, prawiczek :P

Czy da się to jakoś naprawić ? odzyskać szacunek ludzi ?

Gość gość
skoro udało ci się zainicjować tę zamianę to chyba nie ty jedna się rozebrałaś, czy ja coś przekręcam?

Ale ja to zainicjowałam. Zdjęłam bluzkę, zatańczyłam w samym staniku, i dopiero wtedy dałam znak że chcę się z kimś zamienić.

To już koniec. Nie ma już czego zbierać. Straciłam znajomych przez ten wybryk po alkoholu:( wyrzuty zamieniły się w docinki, przygadywania. Opinię mam już całkowicie zniszczoną.

Zle mi :( straciłam bliskich ludzi, a ciężko pracowałam przez kilkanaście miesięcy żeby mieć dobrą opinię. Oprócz tego był tam też facet który mi się podobał, i z którym kręciłam. Wstyd mi kiedy pomyślę jakie wspomnienie pozostawiłam w jego głowie.

Gość gość
buahahaah :D

Mnie nie jest do śmiechu:( rozwaliłam swoje życie, które długo budowałam :(

Gość gość
to po co pijesz skoro nie umiesz się zachowywać po pijaku?

Rzadko pije. Mało piję. Z reguły w ogole nie pije . A wtedy wypiłam za duzo:( Ten jeden raz i poszlo wszystko:(

Gość gość
i co teraz, bidulko? 😘

Teraz muszę jakoś od nowa wszystko zbudować. Bez tej paczki znajomych. Pokonać wstyd, poczucie winy i wyrzuty sumienia i pozbierac sie po tej porazce.

Smutno mi:( myślałam, że to się jednak jakoś poukłada. Nie poukłada. Zostałam odsunięta od paczki znajomych i odpowiednio skomentowana. Najbardziej na świecie chciałabym cofnąć czas:(

Gość gość
Je/bnię/ta jakaś jesteś? Znajomi się odsunęli, bo zdjęłaś bluzkę po pijaku? Czyli tak naprawdę nigdy nie byli Twoimi znajomymi.