Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobietach które uprawiają seks przedmałżeński

Polecane posty

Gość gość
julka_koszulka dziś Dlaczego tak nienawidzicie osób które nie tolerują seksu przedmałżeńskiego? Normalna osoba by to zignorowała i zajęła sie własnym życiem, to tak jak byście nie byli pewnie swoich poglądów? So? -----> dlaczego tak nienawidzicie osób, które uprawiają seks przedmałżeński ? Normalna osoba by to zignorowała i zajęła się własnym życiem, zamiast zaglądania komuś do majtek i piertolenia o tym w kółko w zakładanych taśmowo debilnych topikach.

Gość gość
Dorregray - kobieta wyzwolona. nie zamulaja cie takie imprezy jak walentynki. nie ma gdzie wjsc bo wszedzie pary z kwiatkami. alb p**dzenie na swieta rodziny kiedy w koncu wyjdziesz za mąż bla bla bla ....

Gość gość
próbki dużo dają

Gość miramah
gość dziś = pochwica to mimowolne zaciskanie się mięśni pochwy, co prowadzi do tego, że kobieta nie jest w stanie uprawiać seksu. Ani założyć tampona. Ja na to choruję. Od 15 lat.

Gość gość
gość dziś Jest takie coś, pochwa zaciska się samoistnie i nie ma bata, żeby cokolwiek zrobić.

Gość Dorregray
gość dziś - nie, bo walentynki to idiotyczne święto, którego nie obchodziłam nigdy. Jak mam ochotę, to zawsze się znajdzie facet, z którym mogę wyjść. Nie mam problemu. Świąt nigdy nie spędzam z rodziną, bo mieszkam kilkaset kilometrów od nich. Nie narzekam, bo nie mam na co.

Gość gość
ludzie wiem co to pochwica bo jak tylko o niej teraz przeczytałem to sprawdziełm se na necie. ehhh poprostu pierwszy raz słysze o takie chorobie. mowisz ze facet sie znajdzie ... czyli cos na zasadzie, nadstawiam dupsko i ****ajcie? czy bardziej w storne zaprzyjaznionych uczynnych kolegów. ??

Gość Dorregray
dziś - nie, ja sobie wybieram faceta, który nie kręci. I korzystam z niego tak długo, jak mam ochotę, towarzysko i nie tylko. Czasami tylko towarzysko, czasami tylko w inny sposób. To zależy od potrzeby chwili. Nie potrafię żyć z facetem na stałe, bo mi przeszkadza i zaburza moją przestrzeń. Poza tym, nie mam czasu na związki.

Gość gość
czyli mowiac tak po mesku i brutalnie wykorzystujesz go ? mozliwe ze rozkochasz ale wykorzystasz i dowidzenia ... nie martwi cie to ze moze co po niektorym łamiesz serducha ? ja bym chciałbyc tak wykorzystany nie ukrywam , wiesz bez zobowiazan. oczywiscie jak byłem kawalerem.

Gość gość
aaa i czy facet wie w jakim celu zawiazujesz ta bliższa znajomosc ? (ze se chcesz np. podymac)

Gość Dorregray
Nie mam 18 lat, żeby się bawić w jakieś gierki. Poznaję faceta i jeśli jest interesujący, to mogę z nim nawiązać romans, ale nigdy nie oszukuję i nie obiecuję związku. Czasami facet, który na pierwszy rzut oka jest mega pociągający, okazuje się dobry tylko do tego, żeby iść do teatru i na kolację, ale nic więcej.

Gość gość
poza tym kobiety nie powinny popełniać tego błędu i nie wchodzić zbyt wcześnie w związki i potem z sentymentu trwać w nich po 5-7 lat, bo w tym czasie mogłyby mieć kilka krótszych relacji i zasmakować seksu z różnymi partnerami, dzięki czemu potem nie będzie ich ciągnęło do innych/z ciekawości jak to mogłoby być. taka prawda

Gość gość
ile masz lat jak mozna wiedziec ? w sumie jestesmy tu anonimowi.

Gość Dorregray
Okolice 30, powiedzmy.

Gość do  Dorregray
i potem takie jak Ty mają wielu partnerów za sobą... zbyt wielu...

Gość gość
kumple sie szczycił i szczyci przy kielichu ze ozenił sie z młoda laska młodsza od niego o jakies 8 lat, do tego ze była dziewica. zawsze mu mówiłem czy nie martwi sie tym ze ona tez jest tylko człowiekiem i ze moze kiedys przyjdzie jej do głowy pomysł spróbowania zobaczenia jak to jest z kims innym ?.. dzis zyje w nieswiadomosci ze jego luba dziewica j***e sie co wypad na miasto non stop z innym kawalerem. maja taki układ, raz wychodzi on z kumplami raz ona z kolezankami.

Gość Dorregray
Ale zbyt wielu dla kogo, bo nie rozumiem?

Gość do Dorregray
no ja myślę, że jak kobieta miała ok. 15 partnerów, to jest to ogólnie kontrowersyjna liczba. i co w takim razie dla takiej kobiety jest czymś intymnym, skoro nie jest tym czymś seks?

Gość Dorregray
Dla mnie czymś intymnym jest wspólne mieszkanie i życie. Seks to dla mnie forma relaksu. Dla mnie moja ilość partnerów jest jak najbardziej ok, nikogo innego to nie powinno interesować zasadniczo.

Gość do Dorregray
tylko czasem kobieta sam anal uprawiała z większą ilością facetów, niż seks ogólnie... :(

Gość Dorregray
Nawet jeśli, to co Ciebie interesuje cudza dupa?

Gość do Dorregray
bo szukam aktualnie życiowej partnerki...

Gość Dorregray
No to szukaj kobiety, która woli związki i tyle. Poza tym, zdradzę Ci sekret, seks analny jest mega nieprzyjemny dla większości kobiet i niewiele go uprawia.

Gość gość
trwać w nich po 5-7 lat, bo w tym czasie mogłyby mieć kilka krótszych relacji i zasmakować seksu z różnymi partnerami 000 raczej chodziło mi o to że powiedzmy w czasie 5-7 lat mogłaby miec taka dziewczyna spokojnie powiedzmy 3-4 albo związki/ albo jakiekolwiek erotyczne "relacje". mniej niz 10 peni.sów to raczej przyzwoita liczba i potem takiej doswiadczonej nie chce sie juz probowac czy poszukiwac wrazeń z coraz to nowymi facetami/ chyba ze jest nimfo.

Gość Dorregray
Mnie się tam zawsze chce spróbować czegoś nowego. Ale ja w związku byłam raz i nie spodobało mi się, więc postanowiłam nigdy więcej się nie wiązać.

Gość do Dorregray
ja bym wolał żeby moja wybranka nie miała przede mną więcej niż 3 partnerów

Gość Dorregray
No to szukaj takiej. Co ja Ci poradzę?

Gość gość
a ja wole motorole