Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz nie jest opiekunczy

Polecane posty

Gość gość

moj malzonek nigdy mnie sam z siebie nie przytuli,od zawsze tak bylo.Po klotni na przyklad nie powie przepraszam,czy cos na pocieszenie.Nigdy nie przeprasza.Nigdy nie przytula.Nie martwi sie o mnie i nie zapyta jak sie czuje.Wogole zero czulosci,jak z tym zyc?

Gość gość
No cóż ciężko z tym żyć, wiem zautopsji. Mimo uupływu lat nie przyzwyczaiłam się do tego

Gość gość
Mój mnie przytula, całuje i przeprasza jak coś przeskrobie. Ale z opiekuńczością nie ma to nic wspólnego. Też nie jest opiekuńczy. Jestem w ciąży zaawansowanej, a on nie ma skrupułów poprosić mnie żebym mu coś przyniosła z kuchni bo on siedzi i ogląda film. Płaszcz pomaga mi ubrać tylko u lekarza bo kiedyś zobaczył, że czterech panów na cztery czekające pary podawało okrycia swoim kobietom. W domu nigdy tego nie robi. Jak byliśmy w kinie i wychodziliśmy to poszedł sobie pierwszy nie zwracając uwagi na to, że ja idę z tyłu i mogę się potknąć albo ktoś mnie potrąci, a ciąża jest już bardzo zaawansowana. Jest jeszcze wiele takich sytuacji w których czuje się pozostawiona przez niego. Nawet jak mu mówię co zrobił źle to to olewa lub przeprosi a przy następnej okazji zrobi tak samo.

Gość gość
Mój jest czuły, opiekunczy, czasem wręcz ckliwy, bardzo często inicjuje okazywanie uczuć przez dotyk, buziaki, trzymanie za rękę. Taka jego natura, w przeciwieństwie do mnie. Mnie w domu nie przytulano, ani nawet nie dotykano, dlatego mam blokadę przed kontaktem fizycznym i powoduje to we mnie dyskomfort. Ale nie wyobrażam sobie mieć męża podobnego do mnie. Nasze małżeństwo byłoby zimne i smutne. Bo choć sama nie garne się do przytulania, to bardzo tego potrzebuje. Mój mąż to skarb.

Gość gość
A to lobuz z tego twojego meza, przytulam.

Gość gość
a ja nie potrafilabym byc z facetem ktory jest taki czuly i ckliwy-przytula i trzma za raczke.Nie mialam tego w domu i nadmiar tego na pewno by mi nie odpowiadal.Ale takie zwyczajne codziennie opiekuncze ale meskie zachowanie to tak.

Gość gość
mój przychodzi i cmoka mnie,ale nic po za tym ,szczególnie przy ludziach jaki to on super i zakochany jak jesteśmy sami dobrze jest dopóki nic od niego nie wymagam mamunia go tak wychowała że nic od niego nie wymagano i tak mu zostało wojna jest o najmniejsza przysługę o jaką go proszę do sklepu nie pojedzie na zakupy, taksówkę se weź mówi sama tacham wszystko, sprzątam,piorę,gotuję i pracuje oczywiście,no cóż czas się chyba rozstać bo małżonek szanowny tylko swoje pasje uprawia