Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123456789

Zakochałem się w przyjaciółce która ma chłopaka

Polecane posty

Gość gość123456789

Witam. Proszę o pomoc, już pisze o co chodzi. Zakochałem się w przyjaciółce i mam problem bo jest z chłopakiem już 3 lata. Spędzam z nią więcej czasu, niż ona z tym chłopakiem, prawie codziennie się spotykamy albo ja jadę do niej albo ona do mnie i rozmawiamy i wgl do tego piszemy prawie cały czas, nieraz cała noc. Piszemy sobie mile rzeczy dajemy sobie prezenty z sercami no i po prostu kocham ja i nie wiem co z tym zrobić :( proszę niech się ktoś wypowie

Wyznaćjej uczucia. Nie masz nic do stracenia. Też ostatnio w pracy zauroczyłem się pewną dziewczyną, bardzomi się podoba i dobrze się czuje w jej obecności. Powiedziałem, że ją darzę sympatią i chciałem ją zaprosić na kawę, ale odmówiła :) No cóż, trochę mi było smutno, no ale nic nie zrobię. Nasze relacje są teraz kłopotliwe, przez co postanowiłem złożyć wypowiedzenie z pracy. Także próbuj, jeśli odmówi no tudno. Przynajmniej próbowałeś. Tylko musisz się liczyć, że dziewczyna zerwie z Tobą kontakt. Wasze relacje nie będą już takie dobre. To jest ta gorsza wersja. Może być inaczej. Próbuj!

Gość gość123456789
Dzięki na pewno pomyślę :) może ktoś inny się jeszcze wypowie?