Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie dlaczego jestescie wciaz sami?

Polecane posty

Gość gość

Bo myślicie :classic_cool: milosc nie ma nic wspolnego z...mysleniem. czaicie? przestancier myslec, dajcie sie poniesc uczuciu...

Gość gość
Powiedz to samotnym mamusiom :) A ludzie są sami, bo mają zbyt wysokie mniemanie o sobie, a co za tym idzie ich oczekiwania wobec potencjalnego partnera są zbyt wielkie.

Gość gość
nie namawiaj mnie do łamania 9 przykazania, bo dobrze wiem jaka smola jest pod twoja kopula. jestesmy sami bo chcemy zawsze wszystko tylko dla siebie, jak male dzieci - to jest moje, tamto jest moje, nie podziele sie z toba. od malego az do us.ranej smierci :) posesywne charaktery, i dobrze :)

Gość gość
no wlasnie o tym mowie - bo myślą :classic_cool: kalkuluja, a nie daja sie poniesc emocjom... samotne mamy to ja uwazam, ze facet jest nie halo

Gość gość
nie mowie, zeby byc naiwnym i wybierac pierwszą z brzegu, ale jak juz wybierzecie to nie myslcie tyle...

Gość gość
Jestem sama bo mezczyzna mial wieksze libido i nie chcial miec "kieskiedo seksu". Tyle w temacie milosci u mnie.

Gość gość
ale ja mowie o uczuciu a nie o libido. to dwie rozne rzeczy

Gość gość
sluchaj mozna kogos kochac ale nie musisz z nim sypiac...a jesli nalega wiadomo o co biega. to ma byc naturalne, nie myslec ile zarabia, nie myslec , nie, tylko o tym co czujesz

Gość gość
Brak seksu albo brak dobrego seksu zabija u mezczyzn uczucie bo u nich to jedno i to samo wiec.. dlatego niektore kobiety sa same. Nie zeby wiele z tego powodu bylo samych ale kilka, np. ja.

Gość gość
Bo jestesmy dumni;)

Gość gość
to jest nieprawda. nie sypiam z facetem a on mi kupil za 900 zł i nie wspomina nic o zblizeniu

Gość gość
jakie uczucia :D kasa kasa i dzieci dzieci tyle sie liczy w zyciu faceta, bo nie powiesz mi ze ktos wezmie rozwod tylko dla tego ze sie zauroczył w innej :D

Gość gość
*torebke wiem ze tego chce, ale NIE NACISKA, nie dyszy nade mna, nie straszy ze zerwie, NIE ROSCI SOBIE...on po prostu daje wolna reke

Gość gość
dziś Ale pewnie krotko jestescie razem i dlatego jeszcze nie zrzedzi ;)

Gość gość
zone poslubil z milosci... a milosc czasem nie ustaje nigdy wiec po co rozwod? chyba, ze zle trafil i sie pomylil, a atmosfera jest zła i stac go na to to tak.

Gość gość
gość dziś my tu mowimy o wolnych facetach a nie zonatych

Gość gość
nie jestesmy razem mnie nigdy nie ma w domu, ja choruje na zaawansowany pracoholizm, ale mowie o miłości. zamierzam dla niego wiele zmienić, ale powoli.

Gość gość
nie wiem o czym w ogole piszesz? to wszyscy mezczyzni i kobiety sa w zwizkach malzenskich bo malzenstwo oznacza milosc? sprobuj sie skupic i ochlonac mowa jest o uczuciach, a nie o malzenstwie.

Gość gość
Wiemy

Gość gość
a sorry, bo coraz wiecej zonatych latajacych za pannami z wywieszonymi jezorem i deklamujacych po kilka lat jakies lzawe wierszyki

Gość gość
Bo kobiety wymagają modeli do związku

Gość gość
Ja ogolnie mam problem. Jestem pracoholikiem, nawet w swieta nie moglam wytrzymać i ciagneło mnie zeby dokonczyc projekt, bo bylabym chora gdybym tego nie zrobila i przesiedzialam cale swieta przy kompie. Troche spedzilam z nim czasu, ale jestem chora kiedy nie moge pracowac :( i on czuje sie zaklopotany, bo twierdzi, że go zaniedbuje..a ja naprawde to czuje. ale jestem chora na pracoholizm i staram sie ograniczyc dla niego ❤️ :( dlatego nie jestesmy razem, bo ja lubie robic to do czego mnie ciagnie...i myslalam, ze da sobie juz spokoj ze mna, ale po prostu ...kocha mnie stad mowie o tym, ze ludzie nie myslcie, tylko czujcie

Gość gość
21:43 śmieszą mnie takie argumenty jak ten. Jeśli człowiek zna swoją wartość, jest przykładowo uczciwy, zdolny do poświęcenia, wrażliwy, dbający o zdrowie ciała i ducha, pogodny, empatyczny, to będzie chxiał mieć partnera który ma podobne cechy, bo z innym będzie czuł, że gaśnie

Gość gość
dokladnie, no chce to samo czuc...wiec szuka podobnego ja wam tylko dobrze radze, wiecej czujcie, anizeli kalkulujcie. a jezeli zaczynacie kalkulowac to znaczy ze to bedzie pomylka, bo nie o to chodzi w zwiazku.

Gość gość
A pierdzielisZ o tych modelach. A co do samotnych mam po rozwodzie, nie z wyboru, moze nie zawsze da sie ponieść uczuciu bez myslenia. Obowiazki. Taka jest rzeczywistość.

Gość gość
Tak,to prawda. Nikt nie kaze rzucac sie glowa w dol,na oslep,na krzywde dla siebie,ale w uczuciach nie ma kalkulacji. Jak kombinujesz,boisz sie,rozstrzasasz,myslisz...zabijasz. siebie przy okazji tez

Gość gość
Bo kobiety wymagają modeli do związku dlatego nigdy w związku nie byłem.

Gość gość
22:11 hnmm ciekawe jak to się ma np do związku z alkoholikiem, gdzie stwierdzasz alkoholizm po roku związku

Gość gość
Obowiazki? Zobowiazania? Przyrzeczenia? Tak,one sa wazne. Pytanie tylko czy ich chcesz,czy sie do nich zmuszasz,wbrew sobie. Z kim spedzasz tak na prawde swoje zycie. Chyba ze soba,czyz nie? Nie kaze ranic innych,ale trwanie dla trwania,w imie czegokolwiek,to strata zycia. A masz jedno i to podstawowa prawda.

Gość gość
a jak to sie ma do pracoholizmu? ja go zaniedbuje i probuje pozbyc się, dla jego dobra, bo mnei ciagnie do tego i jestem chora jak nci nie robie, tylko patrze w sufit. bardzo go zaniedbuje, nic mozna powiedziec - kalkulujac - ze mnie nie ma, a on mi kupuje torebke za 900 zl. i co ? ano wlasnie...milosc, to zmienia czlowieka, sprawia ze jednak da sie przeniesc gory ...