Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba skumałem kobiecą logikę?

Polecane posty

Chodzi o strategie prztrwania w dzungli bezdusznych uczuć i emocji, żeby mieć wiarę we własen siły i plany na przyszłość, tak aby żaden facet tego nie odebrał.. to "kobiece", o to chodzi x nie wiem co lykasz, ale lepiej to odstaw

Gość gość
ja tak chronie swoje emocje, ze nie dopuszczam do siebie faceta i nie chce byc w zwiazku :D

ze nie dopuszczam do siebie faceta i nie chce byc w zwiazku x swietna strategia, inni nie wysylaja cv zeby uchronic sie przed porazka braku odpowiedzi od pracodawcy :-)

Gość gość
"Zawsze szczery" jak zwykle cyniczny i jak zwykle na "nie".

Gość gość
Kobiety mają swoje emocje, dla nich jest to ważniejsze niż Twój tyłek na którym siedzisz, pytanie jak chornić ten tyłek na różnych krzesłach żeby nie nadziać się na gwódź po ciemku? w ogóle nie siadać? czy może na skraju tylko? albo poprosić faceta żeby pierwszy wypróbował krzesło

Gość gość
To ja: 21.49- to może inaczej zadam pytanie: dlaczego "zawsze szczery" ZAWSZE SIĘ "RZUCA"? Co za paskudny charakter! Facet musiał być porzucony albo jakiś dziwak nie do zycia z niego jest. W każdym razie straszny ferment na Kafeterii wprowadza.

facet musiał być porzucony albo jakiś dziwak nie do zycia z niego jest. x kazdy potrzebuje sobie jakos wytlumaczyc to czego nie rozumie, nie martw sie, nie ty pierwszy nie ostatni

Gość gość
dobrze, to może niech spryciarze powiedzą dlaczego i w jaki sposób kobiety zabezpieczają się emocjonalnie?

Gość gość szarik
bo som nie dor****ne!...

dlaczego i w jaki sposób kobiety zabezpieczają się emocjonalnie x to co ty nazywasz "zabezpieczaniem sie emocjonalnie" jest niczym innym jak oszukiwaniem siebie i innych

Gość gość
szarik, a twoja su,ka jest zapewne porzadnie przeleciana :)

Gość gość
ale na pewno po coś to robią, tzw. według Ciebie "oszukują"? niekoniecznie, robią to co jest dla nich korzystne, nie jest fajnie być bezbronną istotą i zależeć od kogoś, a przeciez nie mogą oddawać swoich uczuć i dywersyfikować uczucia? wiec wymysliły skomplikowany test dla facetów, który gwarantuje im jeszcze wyjście z sytuacji różnych z facetami bez WLASNYCH strat..

wiec wymysliły skomplikowany test dla facetów, który gwarantuje im jeszcze wyjście z sytuacji różnych z facetami bez WLASNYCH strat.. x ktory glownie bije w nie same, no coz, kazdy orze jak moze

Gość gość
nie bije w nie, bo mają gdzie uciekać.. facet po rozstaniu jest wrakiem, taktyka spalonej ziemi.. nie ma jeńców; a ona już na wstępie nie ukrywała że jest "zmienna", facet nie może być taki z definicji, bo ciapa wyjdzie

Gość gość
jest, bo facet nie potrafi stworzyć się od nowa, co każda kobieta ma w paluszku, ma kilka twarzy, facet jedna prostą lub prostacką

Gość gość
szczery a jak ciebie luska . ike. iftar rzucaly to? byles szczesliwy, prawda?:) no chyba, ze ty je rzucales nie one ciebie :)

hahahahaha, to chyba to emocjonalne zabezpieczenie :-) oj dziunia, no zal mi tego, ze tworzysz sobie alternatywna rzeczywistosc

szczery a jak ciebie luska . ike. iftar rzucaly to? x hahahahaha, do ksiazek :-) co to w ogole jest za tekst "rzucac"? rzucic to mozna kamieniem do wody

Gość gość
aa do rzucac trzeba dorobic cala ideologie :) prostym jezykiem do jasnie pana nie mozna :) a jak mnie sie nie chce to co? rzucisz we mnie slowem? wysublimowanym, moze zdaniem złozonym :)

Gość gość
naiwniaczki i naiwniacy :) to nie szczery, to jakas podroba :) 🖐️

Gość gość
nie moglam ciebie rzucic :) nie jestes sczerym :)

Gość gość
ty nic nie kumasz

Gość gość
a jestes hormonalnie czynny? bez hormonow nie mozna byc wrakiem :)