Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozi Oskar oskarek

dziewczyna a zerwala ze mna a jest w ciąży pod wlywem emocji uderzyłem ja w twa

Polecane posty

Gość ozi Oskar oskarek

W mim przypadku #związek wszystko było pięknie do czasu kiedy w mim sercu nie pojawiła się zazdrości wywołana przez to ze moja panna przelizala się z innym typem. Na początku zbytnio się tym nie przejmowałem tylko później zaczęło się samo z siebie rozwijać to wemnie w środku.szukałem pretekst ów powodu do kłótni byle czego bo nic nie dawało mi spokoju obsesyjnie zazdrość w skrucie zerwałem raz i wruci listy do siebie przy czym po jakimś czasie zaczęła gadać ze nie wie czy mnie kocha. No to zaczęłam się starać jak tylko mogłem i jej to nie odpowiadalo bo ciągle jakieś ale ogarnelem się ale i tak nic po za tym spędziliśmy ze sobą 14 lutego w walentynki namiętna noc czy. Była spowodowana ciąża robiłem 3 testy i wszystkie pozytywne... czekaliśmy na jakieś efekty czego kolwiek hej zachowanie ale nic się nie zmieniło ani trochę traktowała mnie obojętnie wogole jak kolegę mówiła ze mnie kocha ale nie potrawisz okazać mi uczuć :/ gdzie byle W szkoku . Swaja ciąży ukrywała przed rodzicami przed wszytkim... żeby nic nie wyszło .. przez całe święta nie wychodziła z domu niby myślała alejedynie jaka wymówki mi dala to ze nie jest gotowa na poważny związek. I ze zrywa ze mną ze to koniec.daLem sie ponieść emocja i uderzyłem twarz z otwartej ręki raz po czym zabrałem jej telefon i zadzwoniłem do jej mamy i powiedziałem jaka jest sytuacje ze jest w ciąży itd... a ona do mnie z takim tekstem ojejku zraniłam ci tak mi przykro w****ilem się bania i zajębalem jej jeszcze raz tyle ze mocniej i celnie bo w tedy tylko muslem... jaka mam sznse ze wruci do mnie i ze wsystko się ułoży ?

Gość gość
Kretyn jesteś , zostaw ja !!!!!!!

Gość gość
Jak jest mądra to nie wróci ,a raczej nie powinna. Nikogo sobą nie reprezentujesz. Pewnie dalej myśli o tym co się z Nim lizala :-D