Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beti922

Dlaczego koleżanka oczekuje że będę to jej robiła za darmo.

Polecane posty

Gość Beti922

Jestem w trakcie kursu masażu za który sama płacę z własnej kieszeni bo zamierzam potem otworzyć działalność gospodarczą w tym kierunku. Koleżanka która ze mną aktualnie mieszka chce żebym robiła jej masaże i jeszcze uważa, że to ona mi pomaga bo daje swoje ciało do trenowania chociaż ja jej mówiłam, że wystarcza mi sam kurs i nie potrzebuję dodatkowych treningów jednak ona nalega i wcale się nie przejmuje tym, że np. nie mam ochoty i że mi to zajmuje wolny czas. Rozwala gołe doopsko na wersalce i czeka aż zacznę ją masować. Czy to normalne? Rozumiem gdyby mi płaciła ale ona z góry przyjęła, że skoro mieszka razem ze mna to należy jej się jakiś niepisany nielimitowany karnet na wszelkie masaże łącznie z ujędrnianiem doopy. Nie chcę stawiać sprawy na ostrzu noża i pokłócić się ale bez przesady tolerancja ma swoje granice. Co mi poradzicie w tej kwestii? Powtarzam nie chce walki.

Gość gość
Zdradziło cię słowo "doopy" kolego, sorry.

Gość gość
Idz na kurs mowienia NIE.

Gość gość
Może powiedz jej po prostu, jaką cenę życzysz sobie za masaż.

Gość gość
Przykro mi bez walkin sie nie obedzie. Jesli mialas miekkie serce...idealnie sie to sprawdza bo wymasowalas ja,prawda pipko grochowa? Powiedz jej,ze nie jestes les by patrzec na jej nagi tylek I skrytykuj jej d**e. Odwrot gwarantowany. Wiesz co to asertywnosc?!

Gość gość
powiedz ze dopuki nie ukonczysz kursu to nie bedziesz nikogo masowac zeby krzywdy nie zrobic. mozesz dodac, ze jesli chce to moze byc twoja pierwsza klientka po kursie i powiedz za jaka cene ja wymasujesz

Gość marysia1280
Uświadom koleżankę jaka to ciężka praca,że przyjemna jest ale tylko dla masowanego.Zaznacz,że zrobisz jej jeszcze jeden gratisowy masaż a kolejne jak będzie chciała, za niższą cenę-po tzw.znajomosci-np za 1/2ceny.

Gość Alicja z krainy
Ona jest bez majtek?

Gość do Alicji
Podczas masazu cialo powinno byc bez bielizny nakryte recznikiem.

Gość gość
poprawiłaś mi humor:D

Gość gość
Mi tyz! Hej! ;)

Gość gość
No to nie wpuszczaj jej do domu, zacznij unikac, nie odbieraj telefonu.Ona jest bezczelna i roszczeniowa. Ty przeciez poświecasz sój czas i pieniadze aby sie nauczyć czegoś, co da Ci pieniadze. I chyba nie po to to robisz, aby prowadzić działalnośc charytatywną Tak samo wkurzające sa niektóre osoby na forum, które oczekują ze np. ktoś im coś przetłumaczy z języka obcego. A niby czemu? Niech się same ucza albo ida do biura tlumaczy i zapłacą.

Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Żebram i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki! Przelej mi choćby i nawet te 5 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję!

Gość gość
Mnie by brzydził taki zawód. Nie wiem jak można dotykać gołymi dłońmi czyjegoś spoconego cielska i obsranej d**y a potem tymi rękoma jeść :O Fuuuuj....

Gość gość
a kolezanka jaki zawod wykonuje?

Gość Beti922
@ gość dziś Mnie by brzydził taki zawód. Nie wiem jak można dotykać gołymi dłońmi czyjegoś spoconego cielska i obsranej d**y a potem tymi rękoma jeść :O  Fuuuuj.... x Chyba żartujesz. Ręce się myje przed każdym posiłkiem niezależnie od zawodu a jeśli chodzi o masaż to ręce się myje przed i po zabiegu. Do higieny koleżanki też nie mam zastrzeżeń. Mam za to mnóstwo zastrzeżeń do jej roszczeniowej postawy która zmusza mnie do masowania na każdą jej zachciankę.

Gość gość
Krotko. Ona jest swinia ze paraduje przed toba z golym tylkiem a ty jestes idiotka ze sie na to godzisz. Sorki za szczerosc.

Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Żebram i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki! Przelej mi choćby i nawet te 5 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję!

Gość gość
zdychaj na raka żebraku

Gość gość
żądanie za wszystko pieniędzy w ramach wspólnego zamieszkiwania też jest chamskie, może umówcie się że ty jej wymasujesz tyłek w zamian za coś co ona zrobi dla ciebie

Gość Beti922
@ gość dziś Ja dziękuję za jej nazwijmy to odwdzięczenia się. Od razu na początku zaproponowała mi, że też mnie pomasuje i wtedy naiwnie pomyślałam czemu nie i zgodziłam się ale to był błąd. Nie dość, że masowała kiepsko i nie miało to nic wspólnego z przyjemnością to jeszcze bez pytania o zgodę zdjęła ze mnie ręcznik bo przecież ona leży nago więc ja też nie powinnam się przed nią wstydzić. Chamstwo normalnie. To że ona nie stosuje się do pewnych zwyczajów nie onacza, że ja też mam się nie stosować. Było to najgorsze 20 minut w moim życiu i od tamtej pory dziękuje za jej wszelkie odwdzięczanie się.

Gość gość
Miała rację czego chcesz się wstydzić?????

Gość Beti922
A wczoraj to nawet zażądała, abym jej wytarła tylek po kupie :(

Gość Bati922
11:33 głupia podszywka

Gość Beti922
O 11:40 miało być Beti922 a nie Bati922 a to o 11:33 to nie ja pisałam tylko jakiś głupi podszywacz.

Gość Beti922
@ gość dziś Miała rację czego chcesz się wstydzić????? x Co innego gdy się kogoś zapyta a zupełnie co innego gdy się próbuje za kogoś decydować. Gdybym sama chciała się odkryć to bym się odkryła a ona nie zapytała mnie o zdanie tylko ściągnęła ręcznik i fiuuu... za siebie. Tak się nie robi bo to ciut chamskie nie uważasz?

Gość gość
O, znowu gosciu od lesbijek :)

Gość gość
Poproś jakąś koleżankę, niech przyjdzie na masaż jak ona będzie w domu i by na niby przy niej dała Ci 3 dychy i bardzo dziękowała za rabat i mówiła, że będzie Cię polecać POtem powiedz, że masz trochę zleceń, bo ludzie się rzucili na masaże za pół darmo i musisz się oszczędzać, by mieć siłę by zarabiać

Gość Beti922
Dobry pomysł ;)