Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przetrwac zabkowanie?

Polecane posty

Gość gość

Moj synek ma prawie 7 miesiecy. Wyszly juz mu dolne jedynki, przez miesiac nie spalam bo rozbudzal sie co chwile. Teraz wychodza mu gorne i historia sie powtarza. Nie spie juz 3 tygodnie. Wiem ze moje malenstwo cierpi, smaruje mu dziasla, podaje leki przeciwbolowe i dalej to samo. W dzien nie ma az tak zle. Ale noce sa koszmarne. Ledwo sie pozloze a on juz sie rozbudza. A ja juz opadam z sil. Ile mozna spac po 2h i to jeszcze z przerwami. Boli mnie codziennie glowa i nie jestem w stanie funkcjonowac. Moj maz pracuje wiec pomaga mi kiedy ma tylko okazje typu odsypiam w weekend ale przeciez sie nie da odespac tygodnia w 3 dodatkowe godziny w sobote. Pytanie do was. Jak sobie radzilyscie? Bo ja juz jestem na skraju. Moj synek nie spal dlugo po urodzeniu ale wtedy dawalam rade bez problemu a teraz juz niestety nie.

Gość gość
Pomoze ktos??

Żyjesz jeszcze? Jak synek się trzyma? My z najmłodszym jesteśmy na podobnym etapie, tylko, że u nas to o wiele delikatniej przebiega. Do dziąseł stosujemy Dentosept A Mini - w spray'u bo młody nie daje sobie nic do buzi włożyć - a próbowaliśmy wcześniej z żelami i kiepsko to szło. Pluł wszystkim dookoła i denerwował się straszliwie, że miałam czelność mu palec do buzi włożyć. Masz dobre gryzaki? My mamy takie, które można sobie na kilka minut włożyć do zamrażarki i długo trzymają niższą temperaturę. Młody gryzie je z takim zapałem, że czasami muszę mu zabierać :) No i słuchowiska Stachury - może to śmiesznie brzmi, ale bardzo nam pomagają wieczorami :) Puszczam, siadam obok, a młody zasypia. Czysta magia :)

Gość milakisia
To ten spray z reklamy? W rodzince.pl widziałam chyba. Na afty, pleśniawki, ząbkowanie?

Gość gość
tak,jak kazda.Zele,syropy przeciwbolowe. Najgorsze u nas bylo wychodzenie czworek.Goraczka,placz,marudzenie.Na szczescie tookres przejsciowy.Glowa do gory autorko.

Gość gość
Zyje:) otoz zeby nie wyszly jeszcze ale synus coraz lepiej spi! Budzi sie raz, poglaskam go po glowce i spi dalej do rana. Wiec odzylam :)