Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nagła zmiana teściowej,podniecenie ciążą,ale rozpoczynam wychładzanie stosunków.

Polecane posty

Gość gość

ja jestem w 20 tygodniu ciąży i właśnie rozpoczynam wychładzanie relacji z teściową, która uległa pewnej poprawie od kiedy ta dowiedziała się że jestem w ciąży. Muszę to zrobić, bo ta przyzwyczai się do częstego kontaktu i będzie mi się we wszystko wtrącać. Nie chcę powtórzyć sytuacji drugiej synowej, której teściowa urządziła takie piekło po porodzie, że dziewczyna prawie pokarm z nerwów straciła. Leżała zapłakana na kanapie bo teściowa jej powiedziała że prawie dziecko zabiła rodząc je naturalnie zamiast przez cc. teściowa jak sie dowiedziałą że jestem w ciąży to nagle INNY CZŁOWIEK, nie do uwierzenia. Już nie jestem dla niej "po gorszym kierunku studiów niż syn" :) już nie pochodzę z miejsca gdze "są dziwni ludzie"? Już nie "powinno sie żone wymieniac co pare lat jak auto". nagle SANATIO UZDROWEINIE . latała koło mnie lecz ja nie dam się złapać na lep, bo już zaczęła się wtrącać do imienia dla dziecka, bardzo mnie zdenerwowała tym, wpierała mojemu męzowi jak mnie nie było jak ma dziecko nazwać. Wnerwiłam się na nią wtedy i jej powiedziałam, że nie życzę sobie. Wtrącać próbowała się nadal, dlatego rozpoczęłam wychładzanie stosunków. Nie pozwolę sobie zrujnować psychiki jak inna synowa.

Gość gość
Tylko nie daj sie zlapac....Dużo jest osób które żyją z teściową w pozornej komitywie, bo chcą coś na tym zyskać. Jak wczoraj moja szwagierka, która zawsze teściową obgaduje do mnie i narzeka na nią, mówiąc że ta jej nastyrój psuje zaczeła tesciowej wyjeżdżać z wazeliną tak konkretnie, to myślałam że tam się zrzygam na obydwie. Boże, jaki to jest fałsz, jaka obłuda... aha synowa oczywiście dziś jej zostawiła dziecko do bawienia więc zła babcia już nie taka zła :)