Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fluffy_bear

jesli informatyka jest tak trudna to dlaczego...

Polecane posty

Gość gość
Skończył, ale mając z 40-50 lat. Każdy może się dokształcać i kończyć uczelnie, o ile się przyłoży.

Gość gość
Taką miał smykałkę że pierwszy Windows nie był jego wymysłem tylko kolegi, a on mu tylko podpieprzył pomysł, podobnie było z programem do obliczania natężenia ruchu na drogach dzięki któremu zarobił pierwszą kasę :)

Gość fluffy_bear
kazdy? ja twierdze, ze nie kazdy jest w stanie dostac sie na dobre studia w Polsce a co dopiero je ukonbczyc a mowisz o dyplomie na elitarnej, swiatowej uczelni dodatkowo gatesa ze studiow nie wyrzucili bo sobie nie radzil sam je zawiesil bo mial leb na karku i zaczal robic swoj biznes w trakcie wiekszosc uwaza ze moge zrobci wielka kariere bo gates nie skonczyl liceum? tylko ze on mial predyspozycje zarowno do ich ukonczenia jak i w oparciu o swoja wiedze stworzenia wlasnej firmy tylko ilu takich gatesow? wiekszosc musi polegac na dobrym dyplomie z dobrej uczelni, dlatego edukacja jest bardzo wazna, i sam gates to podkresla, nie musial konczyc studiow majac miliardy, ale zrobil to

Gość fluffy_bear
smykalke mial, gdyby nie mial nie utrzymalby sie na rynku a umiejetnosc kantowania to tez umiejetnosc:)

Gość gość
Ludzie się rodzą z różnymi predyspozycjami. To nie jest zależne do końca od nich. Mój kumpel miał smykałkę do matmy od urodzenia, do hummanistycznych przedmiotów nie miał głowy.

Gość gość
Ja jestem w technikum informatycznym, i wiecie co? Tylko cztery osoby z mojej klasy wykazują zainteresowanie tematami. Reszta - 28 - osób to wybrała kierunek ten ze względu na dużo lekcji na komputerach Jedyne co umieją zrobić z komputerem to go złożyć i włączyć. Zero znajomości podstaw działania, ale w CS z to całe lekcje grają. Jeden 'mistrz' to nawet przerobioną ("lewą") wersję sklepu "Steam" zainstalował i piraci gry. Ciekawe, co zrobi szkoła jak przyjdzie policja z rachunkiem na kilka tysięcy euro? :D

Gość mag pej
Nie jest trudna. Ale potrzeba myśleć logicznie, być uporządkowanym lub uporządkowaną. Trzeba trochę lubić matematykę, logikę, porządek. Tu nie ma poezji, choć można zobaczyć poezję w bramkach logicznych, zerach i jedynkach. Na początku bałam się informatyki, a teraz uprawiam steganografię. Informa da się pokochać i można tym nakarmić swoje Ego. Mag da

Gość informatyca
mag pej dziś Nie jest trudna. Ale potrzeba myśleć logicznie, być uporządkowanym lub uporządkowaną. Trzeba trochę lubić matematykę, logikę, porządek. Tu nie ma poezji, choć można zobaczyć poezję w bramkach logicznych, zerach i jedynkach. Na początku bałam się informatyki, a teraz uprawiam steganografię. Informa da się pokochać i można tym nakarmić swoje Ego. Mag da

Gość ninulko
Polecam szkołę Plus Edukacja we Wrocławiu. To szkoła która wyróżnia się na tle pozostałych. Uczciwe zasady, dużo kierunków darmowych. Super jest też to, że zajęcia odbywają się w centrum miasta. Prowadzą je świetni nauczyciele przyjaznie nastawieni do słuchaczy. Dużo zajęć praktycznych i co też jest wielkim plusem mają wysoką zdawalność egzaminów zawodowych.

Gość gość
zawód informatyk można tez zdobyć ucząc się w szkole dla dorosłych policealnej np w Plus Edukacja we Wrocławiu, szczerze polecam tę szkołę. spoko kadra pedagogiczna i dyrekcja, w sekretariacie mile i pomocne panie .