Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ekologia

Polecane posty

Gość gość

co mogę zrobić z nieużywanymi oponami? czy są jakieś firmy recyklingowe na rynku, którzy zabiorą z mojej piwnicy 4 ciężkie koła za darmo? czy jest coś takiego jak recykling opon? czy muszę sama je gdzieś zataszczyć? ktoś coś?

Gość EKOLOG 24 LATA
Ja palę w piecu i jest ekologicznie. Inacze te opony rozkładałyby się setki lat!

Gość gość
Zglos się do http://eco-service.com.pl/ To solidna firma zajmujaca się utylizacja odpadow, działaja naprawde sprawnie i nie maja wygorowanych cen

Gość gość
dobrą firmą która zajmuje się odbiorem odpadów jest www.nowista.pl, skontaktuj się z nimi, może takie opony też zabierają do utylizacji.

palenie w piecu oponami to nie jest dobry pomysł, poza tym nie musza sie rozkladac, bo recykling polega tez na przetworzeniu produktu. W ogóle nie rozumiem ludzi, którzy palą w piecach czym się da

Gość gość
Ja zawsze jak mam coś z odpadów zawsze zamawiam firmę sinoma z krakowa. W zeszłym roku zamówiłem od nich dwa kontenery po budowie a rtydzien temu zabrali odemnie stare lodówki i pralki z piwnicy.

Gość Mika3

Ekologia teraz to podstawa! U nas na przykłąd mamypenele fotowoltaiczne od oze-biomar i oszczednosci na rachunkach sa zauwazalne