Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 lat temu odtrąciłam go bo był nieudacznikiem ale teraz...widzę że się zmienił

Polecane posty

Gość gość

Mam problem...byłam z facetem 3 lata. Kochał mnie naprawdę, byłam jego pierwszą miłością w zyciu tak mi mówił. Niestety ale nie był najlepszym facetem, a może nie takim jaki powinien być. Pracował za bardzo mało, nie chciał zmienić prace na lepszą, do tego nie był przebojowy, nie miałam z nim takiego dreszcza emocji. Rzuciłam go, wyjechałam do Angli, tam poznałam faceta, związałam się, urodziłam dziecko ale...ale ten facet był niedojrzały, wrócił z powrotem do swojego kraju, nie mam z nim kontaktu. Straciłam prace i wróciłam do kraju. I zobaczyłam jego...skończyła studia doniosła mi mama, pracuje na wysokim stanowisku, ma oczy takie same jak zawsze... Zrozumiałam że to jego kocham, jego oparcie, jego bycie przy mnie. Myślicie że mamy szanse być razem? On ma dziewczynę, ale znajomi mi donosili że strasznie płakał po mnie, więc może nie może mnie tak naprawde zapomnieć. Proszę o wasze rady. Jak go zdobyć. Chce aby pokochał mnie cała taką jaką kochał kiedyś

Gość gość
Słabe. Ale dam 2/10, bo może ktoś się złapie.

Gość gość
Wietrze prowo. Przytulam anyway.

Gość gość
Jesteś głupia jak większość kobiet, nigdy nie widzicie tego co trzeba idiotko, żyj se teraz z bękartem, a poza tym naciągany ten temat.

Gość gość
jak facet mądry to się nie zwiąże z taką pazerną babą

Gość gość
strasznie płakał po mnie - pierwsze slysze zeby facet plakal za c***a :D

Gość gość
mój ojciec płakał jak umarł nam szczurek :( 😭

Jak byłaś mu najbardziej potrzebna to go olałaś i poleciałaś na badboya jak typowa idiotka. Teraz spadaj i daj mu spokój, niech sobie ułoży życie z normalną dziewczyną, teraz tylko kase w nim wyczułaś więc nagle zatęskniłaś i jeszcze liczysz na to że będzie wychowywał twojego bękarta...

Zbiórka pieniędzy! Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Błagam i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki dla mojej chorej 6-letniej córeczki! Przelej mi choćby i nawet te 10 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję! Każda kwota pieniędzy się liczy i jest nam potrzebna! Puszczajcie sygnały na numery: +48 89 767 19 82 und +48 732 417 070 und +48 739 092 454 oraz na +48 797 802 798 i piszcie SMS'y! Czekam na głuchacze i biedaki, ciachnięcia i strzałki od Was! Szampania? Poczatujemy? Popiszemy? Idziemy do kina na film? Puszczajcie mi sygnały na te numery telefonów! Policja? Milicja? FBI? Scotland Yard? CIA? CBŚ? CBA?

Gość gość
Plakal ze szczescia zapewne

Gość gość
Zainspirowala mnie ta historia zrobie k******i tak samo jak tamten tobie

Gość gość
Jeśli to nie prowo, to ciekawe czy byś zrozumiała, że go kochasz, gdyby teraz był śmieciarzem albo siedział na kasie w sklepie?

Idiotki zabawiają się z badboyami, potem im zrobi dzieciaka i kopnie w d**e, wtedy wyją w poduche i dopiero otwierają oczy. Wtedy nagle szukają normalnego spokojnego faceta ale to juz tylko dla kasy i z desperacji zeby nie zostać samotną matką, paszła won do tego swojego badboya, dobrze wiedzą idiotki jak to sie skończy jak lecą na takich ruuchaczy, ale i tak to robią, a potem płacz i zgrzytanie zębów

Gość gość
Wlasnie glupio wywloko