Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tommiwawa

NIMFOMANKI czy istnieją

Polecane posty

Gość tommiwawa

Jak w temacie. Poszukuję i jakoś mnie to omija. Po czym Was poznać na ulicy, w pracy, w komunikacji miejskiej ??? A może macie ochotę wpisać swojego maila -to już trochę naiwne, ale czasami warto spróbować

Gość gość
A dlaczego nimfomanki????

Gość tommiwawa
Chmmmm......dobre pytanie. Szukam kobiety zawsze chętnej na seks. Chyba o to mi chodzi :-)

Gość gość
Ja jestem :-) chyba po mnie tego nie widać bo jakoś nikt się na mnie nie rzuca, zresztą ja też ;-)

Gość gość
Zawsze chetna to kobieta, ktora lubi sex. Nimfomania to choroba psychiczna.

Gość tommiwawa
Choroba psychiczna ??? Chęć kochania się zawsze i wszędzie to spaczenie psychiczne ??? No to jestem psycholem.....w takim razie proszę jednak nie wpisywać swoich maili. Nigdy nie wiadomo czego się można po mnie spodziewać. Chociaż zawsze uważałem się za normalnego- chociaż pytanie brzmi: CO TERAZ JEST NORMĄ ???

Gość gość
Kolego, różnica między byciem zawsze chętnym na seks a byciem nimfomanką jest taka, jak bycie zawsze chętnym na piwo z przyjaciółmi a byciem codziennie nawalonym do nieprzytomności.

Gość Ala_Ewa
Myślenie o seksie, czerpanie z niego przyjemności to nie jest choroba. Staje się nią wtedy gdy staje się wewnętrznym przymusem, obsesją.....nie ważne z kim i gdzie byle teraz. Nie jestem nimfomanką ale baaaaardzo lubię seks. O to Ci chyba chodziło?

Gość tommiwawa
Alu Ewo......mniej więcej tak, ale pytanie czy z każdym, bo to chyba w tej kwestii też jest dosyć ważne. Nie piszę tu o obleśnych, śliniących się ciągle facetach, ale o .....no nie wiem sytuacji w autobusie, metrze ulicy....zaczepia Cię ktoś całkiem znośny i proponuje mile spędzone chwile, teraz, zaraz, auto, hotel.......... Chyba o to mi mniej więcej chodzi. I jak poznać taką kobietę w tłumie ??? Ogólnie mam chcicę, że tak brzydko napiszę i prawdopodobnie nic z tego nie będzie, ale szukam jakiejś podpowiedzi w tej kwestii. Uprzedzę dowcipnisiów: tak wiem ręce zdrowe i można to załatwić w ten sposób, ale mi nie chodzi tylko o swoja przyjemność. Lubię patrzeć i również sprawiać przyjemność kobiecie. Jestem ciekaw co teraz napiszecie. Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie tematem.

Gość gość
Nimfomanki to osoby które nie potrafią cieszyc sie sexem, czesto nawet nie osiagaja zadowolenia. Miewaja wyrzuty sumienia po kolejnym przygodnym seksie, a potem znow robia to samo. Sa jakby w pulapce. Seksoholiczki z kolei czerpia przyjemnosc z seksu, sa jednak uzaleznione, wiec wiernosci nie mozna sie spodziewac. Nastepnie sa kobiety ktore lubia zmieniac partnerow i dopiero takie temperamentne i wierne, niestety najrzadziej spotykane. No, a pozniej takie, ktore traktują seks jak karte przetargowa, takie, ktore tylko jak im się zachce, takie ktore czasem sie zlituja i calkiem ozieble.

Gość Ala_Ewa
Widzisz na to chyba nie ma przepisu. Kiedyś jechałam autobusem z fajnym facetem. Był mily inteligentny i fajnie nam się rozmawiało przez całą drogę. W pewnym momencie rozmowa zamieniła się w delikatny flirt......gdybyśmy wysiadali na tym samym przystanku na pewno skończyło by się seksem.

Gość tommiwawa
Czyli mnie prawdopodobnie chodzi o seksoholiczki. W takim razie źle ujęty TYTUŁ postu. Dzięki za info

Gość gość
to załóż nowy temat ;) 🖐️

Gość gość
Tak jak piszesz, to mozna wyrwac laske na imprezie. Ludzie uprawiajacy przygodny seks, wydaja mi sie nieatrakcyjni. Prymitywni, plytcy i zaifekowani.

Gość gośćtommiwawa
Czekaj- zaczęła mnie kręcić Ala_Ewa....:-) Z drugiej strony chyba niewiele się dowiem o sposobie rozpoznawania takich kobiet wokół siebie. Jednak to musi być chemia między dwojgiem ludzi i samo musi przyjść. Szkoda, ale i tak bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi, podpowiedzi i inne. PS. A Ciebie Alu_Ewo może kiedyś spotkam i może okażę się godnym dalszej części spotkania- Ciebie pozdrawiam najmocniej :-)

Gość gość
Bryk

Gość gość
Ja kiedyś spotkałem. Dziewczyna poprostu brała w rękę i wkladala w siebie. Dp tego jakiś metny wzrok i jakby nic do niej nie docierały. Kiedyś nie mieliśmy gumki to ledwo ja z siebiw sciagnelem. I zamiast jakievos kobiecego focha zaczela rzucac miesem ze jej sie chce a ja jakiś problem mam. Seks średnio swą razy dziennie, bez żadnych kobiecych czułości gry wstępnej itp. Ona 21 lat ja 30. Oczywiście romans. Cała firma chyba ja miała. Często też sama sobie robiła dobrze np. Jak widziała jakiegoś aktora w telewizji. Nigdy przedtem ani potem nie spotkałem takiej.

Gość Ala_Ewa
Tomiwawa liczę na to, że się kiedyś spotkamy i myślę.....jestem pewna, że potrafilbyś interesująco zakończyć to spotkanie. Pozdrawiam również bardzo gorąco.

Gość tommiwawa
Ala_Ewa- bardzo bardzo dziękuję i dziś również życzę miłego dnia :-)

Gość gość
Szukaj na spotkaniach anonimowych sexoholików.

Gość gość
Istnieją chociażby ja jestem nimfomanja

Gość gość
istnieja nimfomanki ale co ci z niej? tylko w****** cie i zostawi