Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ma sens???blog

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zaczęłam przeglądać różne blogi i fora na różne tematy.Mam dużo pomysłów!Pełno! Jakieś opowiadania,historię ,quizy i różne takie.Chciałabym się gdzieś odnaleźć,tylko nie wiem gdzie.Na jakiejś stronce z quizami czy założyć bloga z historiami?Najlepiej to napisać książkęsmiech.gif tylko nie ma jak...Proszę o ewentualne linki do stronek czy coś....

Jeśli sama nie wiesz, co chcesz robić, nie ma to żadnego sensu. Niestety, ale decyzję, o czym potrafisz i chciałabyś pisać możesz podjąć tylko Ty. Z "jakimiś opowiadaniami, historiami, quizami i różnymi takimi" będziesz jednym z tysięcy, a może milionów, niepoczytnych autorów z Internetu. Jeśli nie masz pomysłów, nie wiesz, co dokładnie Cię kręci, co chcesz robić, komu chcesz to pokazać, ile czasu chcesz na to przeznaczyć i w jaką formę to ubrać, nie ma sensu byś się za to brała.

Gość gość
Właśnie o to chodzi że chce...Ale nie wiem jak się do tego zabrać i czy założyć jakiegoś bloga i czy stronę internetową...Ja nie jestem jakimś znawcą Internetu dlatego pytam się innych na jakie strony,jakiego typu najczęściej wchodzą...??*-*

Możesz założyć nawet bloga na stronie Internetowej. A ludzie najczęściej wchodzą na te strony, które dobrze wypozycjonujesz i rozpropagujesz albo zrobią to Twoi czytelnicy (którym trudno będzie tam trafić, jeśli sama im w tym nie dopomożesz).

Gość talizmanka34
Słyszałam, że powstał nowy portal http://blogbooster.pl/ dzięki któremu łatwiej o nowych uzytkownikow na bloga. A jeśli mowa o tematyce to pisz o tym co Ciebie pasjonuje - takie blogi bardzo dobrze się czyta:)